ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW Σειρά 3 Touring 2013: Ίδιο θέμα, άλλη -πρακτικότερη- διάσταση

bmw-σειρά-3-touring-2013-ίδιο-θέμα-άλλη-πρακτικότερη-370936

Η πρεμιέρα της ΒΜW Σειρά 3 Touring αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην έκθεση του Παρισιού, το Σεπτέμβριο του 2012, με την προοπτική να ξεκινήσει την εμπορική της πορεία αμέσως μετά Προηγούμενες φωτογραφίεςΕπόμενες φωτογραφίες3 φωτογραφίες H επόμενη και πρακτικότερη όλων προσθήκη στην γκάμα της Σειράς 3, συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια χειμερινών δοκιμών εξέλιξης και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες υπόσχεται περισσότερο χώρο και ευελιξία σε σχέση με την προηγούμενη γενιά της.

Το βαρύ καμουφλάζ δεν μπορεί να κρύψει την παραπάνω από απλή ομοιότητα της Touring (F31) έκδοσης με την τετράθυρη F30, τουλάχιστον όσον αφορά το μπροστινό τμήμα.

Στο πίσω τμήμα, η αισθητική ακολουθεί τα παραδοσιακά για την κατηγορία μονοπάτια, με τη γραμμή της οροφής να καταλήγει στην θύρα του πορτ μπαγκάζ που πρόκειται να προσφέρει σαφώς αυξημένη χωρητικότητα σε σχέση με την F30, αλλά και με την προηγούμενη αντίστοιχη έκδοση του μοντέλου.

Παράλληλα το στοιχείο της πρακτικότητας αναμένεται να ενισχύσει η παρουσία των κατά 40/20/40 αναδιπλούμενων πίσω καθισμάτων.

Όσον αφορά τις εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού, αυτές αναμένεται να ακολουθήσουν τη "γραμμή" της F30, ενώ χάρη στην ευέλικτη πλατφόρμα που βασίζονται τα δύο μοντέλα, στο μέλλον αναμένονται και υβριδικές εκδόσεις τόσο της Touring όσο και της τετράθυρης "3άρας".

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου