Και Φυσικό Αέριο Κίνησης στα ΣΕΑ Ευαγγελισμού του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-02-02, 12:50:06
Και Φυσικό Αέριο Κίνησης στα ΣΕΑ Ευαγγελισμού του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου

 

Για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των αυτοκινητιστών

 

Σε λειτουργία τέθηκε το πρατήριο Φυσικού Αερίου Κίνησης (FISIKON-CNG) στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Ευαγγελισμού και στις δύο κατευθύνσεις του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.

Η έναρξη λειτουργίας των δύο αυτών πρατηρίων αερίου κίνησης – τα πρώτα στον αυτοκινητόδρομο – κάνει προσιτή την αεριοκίνηση, μιας και το φυσικό αέριο είναι το οικονομικότερο καύσιμο, ενώ παράλληλα είναι περιβαλλοντικά φιλικό και αποδοτικό. Το φυσικό αέριο θεωρείται το καύσιμο του 21ου αιώνα και γέφυρα μετάβασης από τις συμβατικές στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, συμβάλλοντας καθοριστικά στο τρίπτυχο «Περιβάλλον, Οικονομία, Κοινωνία», που αποτελεί αναγκαίο συστατικό της βιώσιμης ανάπτυξης.

«Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, πιστή στις δεσμεύσεις της για έναν σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον αυτοκινητόδρομο, έχει δρομολογήσει σε συνεργασία με τους Λειτουργούς ΣΕΑ τη μελλοντική λειτουργία και άλλων πρατηρίων φυσικού αερίου κίνησης, όπως επίσης και την τοποθέτηση σταθμών ηλεκτροφόρτισης εντός του 2021», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Εταιρείας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
6
=