ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Aprilia RSV4 το 2013;

νέο-aprilia-rsv4-το-2013-373179

Την προοπτική ανανέωσης του RSV4 το 2013 ενδέχεται να αποκάλυψε κατά λάθος ο Max Biaggi, κατά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας της Aprilia για το πρωτάθλημα WSBK! Συγκεκριμένα, ο Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής WSBK δήλωσε πως η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εργοστασιακή ομάδα, καθώς η διαδικασία ανάπτυξης του υπάρχοντος superbike θα ολοκληρωθεί, ανοίγοντας το δρόμο για την παρουσίαση ενός νέου στο τέλος της επόμενης χρονιάς.

Όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχει καμιά άλλη πληροφορία για τα σχέδια της Aprilia για το μέλλον και οι Ιταλοί δεν επιβεβαίωσαν τίποτα, αφήνοντας όλους εμάς να αναρωτιόμαστε για το τι ακριβώς εννοούσε ο πρωταθλητής. Οι φήμες που φούντωσαν μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, πάντως, αναφέρουν ότι το 2013 το RSV4 θα έχει κλείσει πέντε χρόνια και θα είναι έτοιμο για ανανέωση, με σκοπό να ανταγωνιστεί το νέο Panigale 1199 της Ducati.

Οι ίδιες φήμες προβλέπουν ότι ο V4 κινητήρας θα παραμείνει ίδιος (αφού βελτιωθεί στα σημεία) και οι μεγαλύτερες αλλαγές θα εντοπίζονται στο πλαίσιο και το κοστούμι της μοτοσικλέτας, καθώς η Aprilia θα ακολουθήσει την ίδια τακτική που ακολούθησε μερικά χρόνια πριν, όταν ανανέωσε το RSV Mille της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου