Πέντε νέα μοντέλα ετοιμάζει η Renault (foto)

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-10, 20:22:08
Πέντε νέα μοντέλα ετοιμάζει η Renault (foto)

Ενδιαφέροντα οχήματα όλων των κατηγοριών

Ετοιμάζοντας 5 νέα μοντέλα από τις σημαντικότερες κατηγορίες της αγοράς (μίνι, μικρό, κουπέ, MPV και Crossover) η Renault μόνο με αισιοδοξία μπορεί να αντιμετωπίζει το μέλλον της.

H φίρμα με τους πολλούς πιστούς πελάτες, ετοιμάζει για τα επόμενα χρόνια μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα νέα μοντέλα όλων των κατηγοριών που αναμένεται να μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Στην κατηγορία των mini, το ερχόμενο Twingo, θα αποτελέσει τη βάση και για το νέο Smart, ύστερα από τη συμφωνία με την Daimler. Το πρωτότυπο Zoe Preview με την ηλεκτρική φύση, θα αποτελέσει τη βάση για το επερχόμενο Clio 4ης γενιάς.

Το πρωτότυπο Captur δεν απέχει πολύ από το να αποτελέσει το Γάλλο αντίπαλο του Nissan Juke. Το concept R-Space, ίσως να είναι προάγγελος της νέας γενιάς Scenic, ενώ το DeZir μπορεί να σηματοδοτήσει την απαρχή του αγωνιστικού τμήματος της εταιρείας (RenaultSport) που θα παράγει σπορ μοντέλα με διαφορετική ούγια. Τέλος, με τα ηλεκτρικά Twizy και Fluence ZE, η Renault έχει ήδη «δώσει ρεύμα» σε ρεαλιστικές λύσεις οικολογικής μετακίνησης.

autotriti.gr

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=