ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Huet Brothers Coupe

huet-brothers-coupe-377618

“Modern day classic”. Οι τρεις αυτές λέξεις περικλύουν όλη την αλήθεια για το Huet Brothers Coupe. Ένα σπορ κουπέ αυτοκίνητο Made in Holland, το οποίο διαθέτει ρετρό εμφάνιση, σύγχρονη τεχνολογία και δυνατούς κινητήρες από την BMW. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε λίγους

Εισιτήριο για 2 – παρακολουθήστε την ταινία της επιλογής σας, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στο Cine Παράδεισος Αγόρασε το τώρα 29, 90€ ΜΟΝΟ για να μετατρέψεις το iPhone/iPad/iPod Touch σου, σε τηλεχειριστήριο για όλες τις δουλειές Αγόρασε το τώρα Εμπλούτισε το τραπέζι σου με αγνά προϊόντα Κρήτης από την “Κακναβάτου Τυροκομικά” Αγόρασε το τώρα Η Huet Brothers είναι μια ολλανδική εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή οχημάτων κατά παραγγελία. Τελευταία ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής του τελευταίου της δημιουργήματος, του Coupe ΗΒ.

Η HB Coupe κατασκευάζεται με μονοκόκ σασί από ανθρακονήματα και προσφέρεται με την δυνατότητα επιλογής από δύο κινητήρες της BMW, οι οποίοι παρέχουν άφθονη δύναμη ώστε να κινήσουν με ευκολία το βάρους 1159 κιλών όχημα.

Ο πρώτος κινητήρας είναι 3,0 λίτρων βενζίνης , 6κύλινδρος σε σειρά που αποδίδει 306 ίππους και 400 Nm ροπής. Ο δεύτερος κινητήρας είναι 2.0 λίτρων turbo diesel απόδοσης με απόδοση 204 ίππων και 400 Nm ροπής.

Αν και επισήμως δεν υπάρχουν στοιχεία που να αφορούν στις επιδόσεις των δύο εκδόσεων, εν τούτοις υπολογίζεται πως η επιτάχυνση από τα 0 στα 100 χλμ. / ώρα θα έρχεται αντίστοιχα σε 4,3 και 5,6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμν. / ώρα και στις δύο εκδόσεις.

Η κίνηση στο Coupe ΗΒ θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων. Θα είναι διαθέσιμο επίσης ένα 7 ταχυτήτων κιβώτιο διπλού συμπλέκτη καθώς και ένα 6-τάχυτο αυτόματο που θα συνδυάζεται με τον κινητήρα ντίζελ.

Το Coupe Huet Brothers υπόσχεται ότι θα προσφέρει όλες τις ανέσεις που συναντάμε σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, παρά την κλασική του εμφάνιση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου