ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κοντά στην παραγωγή η Mercedes SLC

κοντά-στην-παραγωγή-η-mercedes-slc-377654

Ετοιμοι να επεκτείνουν την γκάμα των σπορ αυτοκινήτων τους, δηλώνουν στην Mercedes με τους ανθρώπους της AMG να ετοιμάζουν άμεσες απαντήσεις στην M Performance Automobile της BMW. Πέρα του ότι σχεδιάζουν πετρελαιοκίνητες εκδόσεις AMG, ήδη στο τραπέζι των αποφάσεων επανήλθε η πρόταση για την παραγωγή της μικρής SLS, που πιθανότατα θα ονομάζεται SLC.

Μετά το γερμανικό περιοδικό «Auto Bild» το οποίο ανέφερε πως στο νέο μοντέλο δε θα χρησιμοποιηθούν οι α-λα Gullwing πόρτες (που ανοίγουν προς τα πάνω) αλλά κανονικές ώστε να κρατηθεί το κόστος όσο πιο χαμηλά γίνεται, έρχεται το Autocar.

To Βρετανικό περιοδικό φιλοξενεί δήλωση του επικεφαλής τους τμήματος AMG, Ola Källenius, ο οποίος αποκαλύπτει ότι θέλουν να επεκτείνουν την γκάμα της AMG με ολοκαίνουργια και αποκλειστικά -για AMG- μοντέλα (όπως η SLS AMG) και είναι κάτι που το συζητούν…

Είναι σαφές λοιπόν πως η Γερμανοί θέλουν κατασκευάζουν τον μεγάλο αντίπαλο της Porsche Boxter και της Cayman ή ακόμα και της 911.

Σύμφωνα με τις φήμες η SLC, πολύ πιθανό να διαθέτει έναν νέο V8 κινητήρα με δύο turbo, ο οποίος θα αποδίδει περίπου 500PS…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου