ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βλεφαρίδες αυτοκινήτου: Η απάντηση στα αεροδυναμικά βοηθήματα

βλεφαρίδες-αυτοκινήτου-η-απάντηση-στ-384911

Car lashes ή βλεφαρίδες αυτοκινήτου: Ένα θηλυκό gadget, ίσως αντίδοτο στην αρσενική πλευρά της αυτοκινητοβιομηχανίας

Πριν βιαστείτε να κατακρίνετε το νέο trend στη διακόσμηση αυτοκινήτων, ένα σετ βλεφαρίδων για τα φώτα του αυτοκινήτου σας, σκεφτείτε χωρίς τις προφανείς δεσμεύσεις που προκύπτουν από το φύλο σας, πόσες φορές έχετε “αγανακτήσει” βλέποντας ένα βαρυφορτωμένο με αεροδυναμικά βοηθήματα, χαμηλωμένο τετράτροχο που προκαλεί περισσότερο θόρυβο και από το ίδιο το εργοστάσιο που το κατασκευάσε.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των “αγανακτισμένων” με τα παραπάνω τετράτροχα και τους ιδιοκτήτες τους, μπορεί να ήρθε η στιγμή να πάρετε τη σιωπηλή και διακριτική εκδίκησή σας προσθέτοντας ένα σετ βλεφαρίδων στο δικό σας τετράτροχο.

Φυσικά, αν ανήκετε στο ασθενές φύλο θα εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο το λανσάρισμα ενός τέτοιου gadget που αντιστρέφει τους ρόλους σε ένα τομέα παραδοσιακά για άντρες που βρίθει από τεστοστερόνη, μπούκες και απόκοσμους ήχους.

Από πρακτικής πλευράς , το συγκεκριμένο gadget διακόσμησης οι καταχωρήσεις για το οποίο έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο, κοστίζει από 26 έως 30 δολάρια, και είναι ιδιαιτέρως εύκολο στην τοποθέτηση όπως διαβεβαιώνουν οι κατασκευαστές του.

Αναλυτικά, οι βλεφαρίδες συνοδεύονται από ειδική κολλητική ταινία η οποία χρησιμοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία για την τοποθέτηση εσωτερικών καθρεφτών και άλλων παρόμοιων εξαρτημάτων, ενώ όπως υπογραμμίζουν όσοι τις διαθέτουν στον κατάλογο προϊόντων τους, επιβιώνουν τόσο από το πλυντήριο αυτοκινήτου όσο και από τις υψηλές ταχύτητες.

Όσον αφορά την ίδια την τοποθέτηση και τις οδηγίες που δίνονται από τους κατασκευαστές, δεν απέχει καθόλου από το να τοποθετήσετε ένα πιαστράκι στο μπάνιο.

auto.in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου