Ανάκληση Υamaha ΥZF-R125

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-29, 17:00:48
Ανάκληση Υamaha ΥZF-R125

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία YAMAHA MOTOR CO. σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών YAMAHA μοντέλο YZF-R125.

Η ανάκληση αφορά περίπου 400 δίκυκλα χρονολογίας κατασκευής 2008 - 2011, στα οποία υπάρχει ενδεχόμενο να λασκάρουν οι βίδες στήριξης του διακόπτη ανίχνευσης της θέσης του πλαϊνού ορθοστάτη (σταντ) με αποτέλεσμα τη διακοπή λειτουργίας του συστήματος. Αποτέλεσμα αυτής της δυσλειτουργίας είναι η πιθανότητα εκκίνησης του δικύκλου με τον πλαϊνό ορθοστάτη στην ανοιχτή θέση, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πτώση. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω δικύκλων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου YAMAHA σε όλη την Ελλάδα, για να τοποθετηθεί ένα βελτιωμένο σετ στήριξης του επίμαχου διακόπτη, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. στα τηλέφωνα 210 6293595, 561 (αρμόδιοι: Ν. Λάριος, Α. Κοσκινάς).

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=