ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ducati Riding Experience 2012

ducati-riding-experience-2012-386648

H Ducati ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα μαθήματα οδήγησης της Ducati (Ducati Riding Experience) για το 2012.

Τα μαθήματα οδήγησης της Ducati απευθύνονται σε όλους τους αναβάτες, είτε έχουν ελάχιστη εμπειρία, είτε είναι πολύ έμπειροι κι έχουν μεγάλη εξοικείωση με την οδήγηση σε πίστα. Τα DRE θα γίνουν για το 2012 σε κάποιες από τις πιο φημισμένες πίστες της Ιταλίας με πλοηγούς, επαγγελματίες αναβάτες. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να οδηγήσουν ανάλογα με το επίπεδο των μαθημάτων που θα επιλέξουν, μοτοσυκλέτες από όλη την γκάμα της Ducati. Η αρχή της συνεργασίας με τον Troy Bayliss για τα DRE ξεκίνησε το 2011. Έτσι, και για το 2012, ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής SBK θα εξηγήσει αλλά και θα μοιραστεί τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης με τους συμμετέχοντες οδηγώντας τη νέα, βραβευμένη στο Motor Show του Μιλάνο, 1199 Panigale! Στο βασικό επίπεδο εκπαίδευσης “Basic”, ο αναβάτης θα συμμετέχει με μια πιο φιλική μοτοσυκλέτα της Ducati, μια Μonster 796, ενώ στο επίπεδο “Intermediate”, ένα επίπεδο βελτίωσης των οδηγικών ικανοτήτων αλλά και της αίσθησης ασφάλειας του αναβάτη, οι μοτοσυκλέτες θα είναι τα Hypermotard796, Monster1100 ABS και Multistrada 1200. Στα πιο απαιτητικά μαθήματα οδήγησης, αυτά των “Racing 1” και “Racing 2” οι μοτοσυκλέτες που θα έχουν στη διάθεσή τους οι συμμετέχοντες θα είναι τα 848 Evo, ενώ στις κατηγορίες των “Master Racing” και “Troy Bayliss Academy” οι πλοηγοί θα είναι ο Troy Bayliss αλλά κι ο πρωταθλητής των 500cc Marco Lucchinelli, με τις νέες 1199 Panigale. Οι παροχές σε όσους δηλώσουν συμμετοχή θα είναι, πέραν της μοτοσυκλέτας και του πλοηγού, καύσιμα, ελαστικά (όπου αυτό απαιτείται), γεύμα κι ένα Welcome Kit. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο dre.ducati.com ή στο [email protected]Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν στις 15 Δεκεμβρίου 2011. Oι ημερομηνίες διεξαγωγής: 18-19-20 Απριλίου, Adria Circuit 29-30 Mαϊου, Mugello International Circuit 18-19 Ιουλίου, Imola Circuit 4-5 Σεπτεμβρίου, Misano World Circuit 18-19 Σεπτεμβρίου, Monza Circuit

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου