ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Chevrolet

chevrolet-386664

Ένα σπορ κουπέ μοντέλο η τιμή του οποίου δεν θα ξεπερνά τα 20.000 ευρώ είναι ο άμεσος στόχος της Chevrolet. Η οποία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ παρουσίασε το Code 130R Concept και το Tru 140S Concept σε μια προσπάθεια να σφυγμομετρήσει τις αντιδράσεις του κοινού –όπως έκανε πριν λίγα χρόνια με το Spark- πριν κάνει το επόμενο βήμα

2 Εξωτερικά Πλυσίματα Αυτοκινήτου και Γυάλισμα με Υγρό Κέρωμα, από το πλυντήριο The Best Wash στη Νίκαια Αγόρασε το τώρα Όλα τα μαθήματα για δίπλωμα οδήγησης μόνο με 350€ στην περιοχή Κάραβελ! Αγόρασε το τώρα Απόκτησε το νέο Navigator TomTom με ενσωματωμένους χάρτες Ελλάδος μόνο με 159€ Αγόρασε το τώρα Chevrolet Code 130R Concept.

Πρόκειται για ένα πισωκίνητο 2+2 θέσεων σπορ κουπέ, το οποίο, σύμφωνα με την αμερικανική φίρμα απευθύνεται σε νέους οδηγούς που διψούν για οδήγηση, όπως επίσης σε όλους εκείνους που νιώθουν ακόμη νέοι.

Σχεδιαστικά το αυτοκίνητο δεν κρύβει τις καταβολές του, με το πίσω μέρος, όπου τα φωτιστικά σώματα είναι εμπνευσμένα από την Camaro να είναι αυτό που … φωνάζει περισσότερο πως είναι ένα Chevrolet.

Το μοτέρ είναι άμεσου ψεκασμού 1.4 λ. τούρμπο και η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα. Η ισχύς φθάνει τους 150 ίππους και η ροπή τα 20.4kg.m. ενώ συνδυάζεται είτε με μηχανικό 6τάχυτο είτε με επίσης έξι σχέσεων αυτόματο.

Chevrolet Tru 140S Concept

Το Tru 140S, το έταιρο concept car της Chevrolet είναι ένα μοντέλο με κίνηση τους εμπρός τροχούς και παραπέμπει σε ένα προσιτό εξωτικό τετραθέσιο σπορ κουπέ. Το τρίθυρο hatchback σχεδιάστηκε για να είναι ένα ελκυστικό, αλλά συνάμα και προσιτό σπορ αυτοκίνητο.

Στον τομέα της εμφάνισης, το Tru 140S ξεχωρίζει για την μεγάλη μάσκα εμπρός που σε συνδυασμό με τις έντονες ακμές και τα νεύρα που διατρέχουν το αμάξωμα, δίνουν στο αυτοκίνητο μια ξεχωριστή – προκλητική εμφάνιση. Και βεβαίως να μην μας διαφεύγει η διπλή εξάτμιση πίσω και στο κέντρο που ολοκληρώνουν την εμφάνιση του πειραματικού μοντέλου. Ακόμη, οι ολοκαίνουργιες ζάντες αλουμινίου των 21 ιντσών.

Οι σχεδιαστές του Tru 140S επιδεικνύουν στο συγκεκριμένο μοντέλο τις τεχνολογίες που απαντώνται συνήθως σε πιο ακριβά αυτοκίνητα και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται ο κινητήρας άμεσου ψεκασμού ο οποίος διαθέτει επίσης και σύστημα stop-start για βέλτιστη οικονομία καυσίμου. Ο κινητήρας είναι υπερτροφοδοτούμενος 1.4 λ. με 150 άλογα.

Σε αντίθεση με το Code 130R Concept η κίνηση στο Tru 140S Concept μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου κιβωτίου (μηχανικού ή αυτόματου)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου