ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Την άνοιξη έρχεται το νέο Μini Roadster

την-άνοιξη-έρχεται-το-νέο-μini-roadster-397530

Το νέο μοντέλο της Mini είναι ήδη έτοιμο να βγει στην παραγωγή, με το λανσάρισμα του στις αγορές να υπολογίζεται την ερχόμενη άνοιξη. Βασίζεται στην επίσης νέα, έκδοση coupe, με την καμπίνα να είναι αποκλειστικά 2 θέσεων.

Σχεδιαστικά, βασίζεται στο coupe, έχοντας ελαφρώς μικρότερες διαστάσεις από το Mini Cabrio. Η υφασμάτινη οροφή, ακολουθεί τη συνταγή των αυθεντικών roadster, έχοντας χειροκίνητη λειτουργία, αλλά και φυσικά εύκολη χρήση. Η καμπίνα δεν διαφοροποιείται σε αισθητική από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, εκτός φυσικά από την ύπαρξη μόνο δύο θέσεων. Πίσω από τα καθίσματα υπάρχουν roll bar, με το χώρο αποσκευών να είναι στα 240 λίτρα.

Κάτω από καπό βρίσκονται τα γνωστά μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου. Στη βάση είναι ο 1,6 λίτρου με τους 122 ίππους, με την turbo έκδοση να αποδίδει 184 ίππους. Στην κορυφή βρίσκεται η έκδοση JCW με 211 ίππους, ενώ στα diesel έχουμε τον δίλιτρο των 143 ίππων, με μέση κατανάλωση μόλις 4,5 λτ./100 χλμ. Eκτός από την έκδοση JCW, η οποία διαθέτει αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, οι υπόλοιπες έχουν στο βασικό εξοπλισμό το μηχανικό επίσης 6 σχέσεων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου