ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

26 κλεμμένα αυτοκίνητα-«διαμάντια» βρέθηκαν …από σύμπτωση

26-κλεμμένα-αυτοκίνητα-διαμάντια-βρέ-54654

Στην Ισπανία, 42χρονος συνελήφθη για άσχετο λόγο και αποκαλύφθηκε πως είχε παράνομα στην κατοχή του 26 αυτοκίνητα- τοτέμ της αυτοκίνησης.

Ο 42χρονος συνελήφθη στην Getaria της Ισπανίας, μετά την κατηγορία πως έκλεψε μια τεράστια γεννήτρια από ένα εργοτάξιο. Από την έρευνα των αρχών που ακολούθησε, αποκαλύφθηκε πως ο άνθρωπος αυτός, είχε αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα και ιδιαίτερα σε αυτά που έχουν και αγωνιστική ιστορία. Πέρα από τη γεννήτρια που βρέθηκε σε ένα χωράφι σκεπασμένη, οι αρχές αποκάλυψαν και μια σειρά από άλλες παράνομες δραστηριότητες του 42χρονου.

Εκτός από τα όπλα και τα χρήματα που βρέθηκαν και θεωρούνται στοιχεία εγκλήματος, ο 42χρονος είχε σε μια αποθήκη 26 κλεμμένα γρήγορα αυτοκίνητα. Ανάμεσα στα 26 διαμάντια που αποκαλύφθηκαν, βρέθηκαν κάποιες BMW M3 (Ε30 και E36), Lancia Delta HF, Mitsubishi Lancer Evo, Subaru Impreza GT και ένα Ford Escort RS Cosworth. Επίσης, υπήρξαν ένα Renault 5 Turbo, ένα Peugeot 205 GTI και αρκετά άλλα. Μοναδικό κομμάτι αποτελεί και μια σπάνια Mercedes 190E 2.5-16 EVO II.

Τα αυτοκίνητα αυτά, όπως προκύπτει από τις έρευνες της αστυνομίας, έχουν κλαπεί από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Σε κάποια από αυτά, οι αριθμοί πλαισίου ήταν παραποιημένοι, κάτι που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα προοριζόντουσαν για πώληση.

[newsauto.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου