Ένα πανίσχυρο ηλέκτρικό μοντέλο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-04, 10:10:03
Ένα πανίσχυρο ηλέκτρικό μοντέλο

Ξεχωρίζει στην κατηγορία του λόγω επιδόσεων και αυτονομίας Το Sim-Lei είναι το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας SIM-Drive. Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί έχει μεγάλη αυτονομία (305 χλμ.) αλλά και εκρηκτικές επιδόσεις.

Τα περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής υστερούν είτε σε αυτονομία είτε σε επιδόσεις είτε και στους δύο αυτούς παράγοντες. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις, με το νέο ιαπωνικό μοντέλο Sim – Lei να ανήκει σε αυτές.

Το ιδιαίτερο αυτό αυτοκίνητο παρουσιάστηκε σε έκθεση αποκλειστικά για την ηλεκτροκίνηση που έγινε στο Τόκιο και συγκέντρωσε το αυξημένο ενδιαφέρον όλων όσων το είδαν.

Είναι δημιούργημα του Ιάπωνα Hiroshi Shimizu και χάρη στο πανίσχυρο ηλεκτρικό μοτέρ που διαθέτει καταφέρνει να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μόλις 4,8 δευτερολέπτων, ενώ μπορεί να καλύψει 305 χιλιόμετρα με ταχύτητα 100 χλμ./ώρα!

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε αναλυτικά το αυτοκίνητο, το οποίο δείχνει να αποτελεί μια πραγματική εικόνα από το μέλλον μας στις πόλεις.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=