ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Lancia Delta Integrale γίνεται ηλεκτρική

η-lancia-delta-integrale-γίνεται-ηλεκτρική-751597

Το ιταλικό μοντέλο άφησε εποχή με τις επιδόσεις, την εμφάνισή και στο στήσιμό της. Σήμερα, η Lancia Delta Integrale μπορεί να εναρμονιστεί πλήρως με τις επιταγές της εποχής και να μετατραπεί σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η λύση για την εν λόγω μετατροπή έρχεται από τη γαλλική εταιρεία GC Kompatition που ανήκει στον οδηγό αγώνων Guerlain Chicherit. Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση της φίρμας, όπου δεν αναφέρονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τροποποιημένου μοντέλου, το μοτέρ εσωτερικής καύσης αντικαθίσταται με έναν ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης, ο οποίος θα ανταποκρίνεται πλήρως στις σπορ προσδοκίες του κάθε ιδιοκτήτη. Επίσης, όπως όλα δείχνουν, οι Γάλλοι δεν αλλάζουν κάτι ως προς το set up της ανάρτησης και έτσι, η ηλεκτρική Lancia Delta Integrale θα διατηρήσει στο έπακρο τα σπορ γονίδιά της.

Οι προ-παραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, όταν και θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Σύντομα, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει αντίστοιχες μετατροπές και για άλλα σπορ αυτοκίνητα του παρελθόντος όπως είναι το Audi Quattro, το Subaru Impreza WRC, το Ford Escort RS1800, η Toyota Celica Turbo και το Mitsubishi Lancer Evo.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου