ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε Κρήτη και Βλάστη τα μέλη του ΟΜΑΘ

σε-κρήτη-και-βλάστη-τα-μέλη-του-ομαθ-404399

Μετά από την επεισοδιακή Ανάβαση Πορταριάς, σειρά έχει το πρωτάθλημα rally ασφάλτου με το Rally Κρήτης και το κύπελλο αναβάσεων Βορείου Ελλάδας με την ανάβαση Βλάστης. Ο Ομιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα έχει εκπροσώπηση και στους δύο αγώνες με έξι συνολικά αθλητές.

Οσον αφορά στην Ανάβαση Πορταριάς και τη Ν2, στην οποία συμμετείχαν οι Νίκος Λεγαντής, Γιάννης Μόσιος και Βαγγέλης Μασιάλας, όλοι τους με Citroen Saxo VTS έκαναν ένα αγώνα χωρίς προβλήματα τερματίζοντας με αυτή τη σειρά.

Στην κλάση Α5 και φέτος οι αθλητές του ΟΜΑΘ μονοπώλησαν το βάθρο με τον Άγγελο Μπατσίλα να παίρνει τη νίκη μπροστά από τους Στάθη Δαμασιώτη και Πάνο Συτζάκη.

Στην πολύ ανταγωνιστική Α6 ο Σταμάτης Μιχαήλ ανέβηκε στο βάθρο, αφήνοντας λίγο πίσω του τους Θανάση Τσιτσιγιάννη και Βίκτωρα Σαρρή την ώρα που ο Βασίλης Άναγνου δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του.

Στην Ε10 ο Κώστας Τραγής τερμάτισε δεύτερος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση την ώρα που η ατυχία χτύπησε τον Γιώργο Σανιδά. Στη Formula Saloon στα ατμοσφαιρικά ο Δημήτρης Μπερτζέμης κατέκτησε μια φαινομενικά εύκολη νίκη, ενώ στη FST2 ο Γρηγόρης Κορίνθιος ξεσήκωσε τον κόσμο, όσο ο Τάσος Καμζιόλης διασκέδαζε στην επιστροφή του στους αγώνες.

Τέλος, στα ιστορικά ο Γιώργος Μαγγιδάς μετά από τρομερή μάχη τερμάτισε δεύτερος μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα.

Από την Πορταριά περνάμε στην Κρήτη, όπου τρεις αθλητές του ΟΜΑΘ θα δώσουν το «παρών», με τον Γιάννη Μόσχο να κάθεται δεξιά του Βαγγέλη Κοντεμάνη με Citroen C2 στην επιστροφή του μετά από τετραετή απουσία στην κατηγορία C5.

Στην κατηγορία C6 ο Δημήτρης Λαμπράκης επιστρέφει στην άσφαλτο και στο Peugeot 106 με τον Μαρίνο Μπενούκα στο τιμόνι, κυνηγώντας ένα ακόμα βάθρο, ενώ με ίδιο αυτοκίνητο θα συμμετάσχει και ο Γιώργος Πολυχρονόπουλος με το Νίκο Τύρο, που θέλουν να αφήσουν πίσω τους την πικρή γεύση από τον προηγούμενο αγώνα.

Στην Ανάβαση Βλάστης τώρα η Αλεξία Τσιτσιγιάννη θα κάνει το φετινό της ντεμπούτο ως οδηγός με το Citroen Saxo στην Α6, έχοντας αντίπαλο και τον Διανέλλο Μπαλωτή στην πρώτη του εμφάνιση ως οδηγός με Peugeot 106.

Τέλος στην E10 θα συμμετάσχει ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift έχοντας δείξει από τον προηγούμενο αγώνα ότι στοχεύει ψηλά.

Με ανακοίνωση του, ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στην Ανάβαση Πορταριάς και εύχεται στους αντίστοιχους που θα συμμετάσχουν στο Rally Κρήτης και στην ανάβαση Βλάστης καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου