ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Χωρίς δίπλωμα έμειναν 32 οδηγοί για… κόντρες

χωρίς-δίπλωμα-έμειναν-32-οδηγοί-για-κό-56757

Η Πετρούπολη, το Γαλάτσι και ο Λυκαβηττός βρέθηκαν και πάλι στο στόχαστρο της Τροχαίας ώστε να ακυρώσουν την πραγματοποίηση αυτοσχέδιων αγώνων και να συμβάλλουν δραστικά στην μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα κατά τις βραδινές ώρες της 27ης Μαΐου αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων στις περιοχές της Πετρούπολης, του Γαλατσίου και του Λυκαβηττού και βεβαίωσαν 91 παραβάσεις.

Οι 37 εξ αυτών αφορούσαν σε μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 8 σε θόρυβο, οι 6 σε φιμέ ανεμοθώρακες, οι 5 σε στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, οι 4 σε μη χρήση ζώνης ασφαλείας, οι 3 σε στέρηση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, οι 2 σε έλλειψη πινακίδας, μία σε δυσδιάκριτη πινακίδα, μία σε παράβαση ερυθρού σηματοδότη, μία σε επικίνδυνους ελιγμούς και 23 λοιπές παραβάσεις.

Επιπλέον αφαιρέθηκαν 32 άδειες ικανότητας οδήγησης, 24 άδειες κυκλοφορίας και 32 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας ενώ παράλληλα ακινητοποιήθηκαν 5 οχήματα και ένα όχημα μεταφέρθηκε με γερανό.

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

[newsauto.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου