ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Είκοσι καλλονές στον Βόλο

είκοσι-καλλονές-στον-βόλο-180422

Εξόρμηση πραγματοποιούν οι φίλοι των Ντεσεβό και Σιτροέν σε Πήλιο και Μαγνησία

Συνολικά 20 καλλονές με γαλλική φινέτσα βρέθηκαν στη Μαγνησία στο πλαίσιο της εξόρμησης που πραγματοποίησε η Ελληνική Λέσχη Φίλων Ντεσεβό και Σιτροέν στην περιοχή. Μέλη της Λέσχης από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο συμμετείχαν στην τριήμερη περιήγηση που ξεκίνησε το Σάββατο από τη Νέα Αγχίαλο και ολοκληρώθηκε στο Πήλιο.

Πρόκειται για την πρώτη Λέσχη στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε για συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου, έχει ως αφετηρία δράσης το 1986, εδρεύει στο Θησείο της Αθήνας και μετράει 100 μέλη σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα της εξόρμησης στον Βόλο επιμελήθηκε ο Ιάσονας Παλιούγκας, λάτρης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και μέλος της λέσχης.

Η Μαγνησία και το Πήλιο είναι αγαπημένη περιοχή, όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος της Λέσχης Δημήτρης Αμούργης, μιλώντας με ενθουσιασμό για τις ομορφιές της περιοχής, ενώ υπογράμμισε ότι «έχουμε κλείσει 34 χρόνια ως Λέσχη και πραγματοποιούμε εξόρμηση στην περιοχή, που είναι γνωστή και αγαπητή σε όλους» είπε.

Η πρώτη στάση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Αγχίαλο και περιελάμβανε ξενάγηση στα αρχαιολογικά ευρήματα, τις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου και γνωριμία με τις τοπικές γεύσεις και το ντόπιο τσίπουρο. Τα εντυπωσιακά μοντέλα, που καλύπτουν διάφορες χρονικές περιόδους με αφετηρία τη δεκαετία του ’30, τράβηξαν αμέσως βλέμματα θαυμασμού, με κατοίκους και επισκέπτες της Νέας Αγχιάλου να σπεύδουν να τα αποτυπώσουν φωτογραφικά.

Το ταξίδι συνεχίστηκε προς το Πήλιο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ως ενδιάμεσους σταθμούς τις Μηλιές, τον Λαύκο, την Αργαλαστή και τη Μηλίνα και επίκεντρο τον Αγιο Λαυρέντιο. «Όταν επισκεπτόμαστε μια περιοχή, προσπαθούμε να γεμίσουμε το πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, που προσφέρουν επιμόρφωση, παράλληλα με τις ψυχαγωγικές δράσεις» ανέφερε ο πρόεδρος.

Τα μέλη της Λέσχης που συμμετέχουν στην τριήμερη εξόρμηση στη Μαγνησία αναχώρησαν χθες Καθαρά Δευτέρα έχοντας συλλέξει, προηγουμένως, ευχάριστες εντυπώσεις και εικόνες από την προίκα της περιοχής και όσα προσφέρει απλόχερα στον επισκέπτη.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου