ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ο γιατρός του Σουμάχερ «σπάει» τη σιωπή του

ο-γιατρός-του-σουμάχερ-σπάει-τη-σιωπ-352944

«Έσπασε» τη σιωπή του ο γιατρός που χειρούργησε τον Μίκαελ Σουμάχερ. Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από το φρικτό ατύχημά του στις Άλπεις, ενώ έκανε σκι.

Από τότε, οι πληροφορίες για την κατάσταση του «Σούμι» είναι ελάχιστες, με τα τελευταία νέα να κάνουν λόγο για διακομιδή του στο Παρίσι για σειρά κυτταροθεραπειών.

Ο γιατρός που χειρούργησε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, στο Παρίσι στα μέσα Σεπτεμβρίου, Philippe Menasche, αρνείται ότι έκανε μια πειραματική επέμβαση.

Σε μια συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», o 69χρονος τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν κάνω θαύματα. Με την ομάδα μας δεν κάνουμε κανένα πείραμα».

Ο Menasche επεσήμανε ότι η τεχνική της μετάγγισης καρδιακών κυττάρων ολοκλήρωσε την δοκιμαστική της φάση πριν από δύο χρόνια: «Υπήρξε μια περίοδος που το τμήμα μας δέχτηκε μεγάλη προσοχή από τα μέσα, αλλά η κατάσταση έχει ήδη ηρεμήσει», εξήγησε ο γιατρός για την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που έλαβε στις ημέρες της εγχείρησης, ενώ σημείωσε ότι «όλοι με ψάχνουν, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει πειραματικές θεραπείες».

[cnn.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου