ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Ford έφτιαξε «νέο» PickUp για τα …κινητά μας

η-ford-έφτιαξε-νέο-pickup-για-τα-κινητά-μας-422456

Με δισεκατομμύρια emoji να αποστέλλονται καθημερινά περιλαμβάνοντας σχεδόν όλα τα μέσα μεταφοράς – όπως αυτοκίνητα, σκούτερ, σκάφη, διαστημόπλοια και skilift – οι λάτρεις των pickup μοντέλων παρατήρησαν μία “σκανδαλώδη” παράλειψη: ανάμεσα στα περίπου 3.000 εγκεκριμένα εικονίδια δεν υπάρχει κανένα emoji που να αναπαριστά τα αυτοκίνητα του συγκεκριμένου είδους. Για το λόγο αυτό, η Ford αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για δράση παρουσιάζοντας το πρώτο pickup emoji

«Όταν οι πελάτες άρχισαν να ζητάνε ένα pickup emoji, ξέραμε ότι έπρεπε να βοηθήσουμε για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο,» δήλωσε ο Joe Hinrichs, president, automotive της Ford. «Δεδομένης της παγκόσμιας δημοτικότητας των pickup μοντέλων της Ford, η εταιρεία ήταν πλέον πεπεισμένη ότι έπρεπε να βοηθήσει ώστε η παγκόσμια κοινότητα των χρηστών υπηρεσιών μηνυμάτων να αποκτήσει ένα νέο, pickup emoji.»

Το Ford Ranger είναι το best-seller μοντέλο στην κατηγορία των pickup αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Η Ford ταξινόμησε 26.700 Ranger το πρώτο εξάμηνο του 2019 και πέτυχε ρεκόρ δεύτερου τριμήνου, με πωλήσεις αυξημένες κατά 8% σε σχέση με εκείνες της αντίστοιχης περιόδου της περσινής χρονιάς.*

Η Ford υπέβαλλε πρόταση στο Unicode Consortium – τον οργανισμό που αξιολογεί και εγκρίνει προτάσεις για νέα emoji – προκειμένου να προστεθεί στο μέλλον στα πληκτρολόγια των emoji ένα pickup μοντέλο.

Στην περίπτωση που το pickup emoji εγκριθεί στις αρχές του 2020, η σχεδίασή του θα προσαρμοστεί για όλες τις κινητές συσκευές ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών – από επαγγελματίες μέχρι δραστήριες οικογένειες και απλούς λάτρεις των emoji.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου