ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέπλο μυστηρίου γύρω από τον Σουμάχερ παρά την ανακοίνωση της οικογένειας

πέπλο-μυστηρίου-γύρω-από-τον-σουμάχερ-672142

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τότε που υπέστη σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά τραύματα κάνοντας σκι πριν από πέντε χρόνια. Καμία φωτογραφία δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας με τον θρυλικό άσο της Φόρμουλας 1, ενώ οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του που γίνονται κατά διαστήματα γνωστές δεν επιβεβαιώνονται ποτέ – ενώ διαψεύδονται σπάνια.

Ο Σουμάχερ, που αποχώρησε από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό το 2012, υποβάλλεται σε θεραπεία στο σπίτι του στην Ελβετία.

Πάντως, η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ, επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, διαβεβαίωσε την Τετάρτη τους θαυμαστές του ότι “η θεραπεία του συνεχίζεται με επιτυχία” και ότι όλοι μαζί ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα 50ά γενέθλιά του την Πέμπτη.

“Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Μίχαελ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και ότι κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουμε”, ανέφερε η οικογένεια σε ανακοίνωση στην οποία γίνεται σπάνια αναφορά στην κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ.

“Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίχαελ και ότι ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως είναι πάντα η υγεία, μένει στην ιδιωτική σφαίρα” επιμένει η οικογένεια στην ανακοίνωση.

Η οικογένεια ανακοίνωσε ότι ένα επίσημο app -ηλεκτρονική εφαρμογή- του Σουμάχερ θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη, ώστε οι θαυμαστές του να μπορούν να βλέπουν όλες τις επιτυχίες της καριέρας του

Το Keep Fighting Foundation, ένα μη κερδοσκοπικό κίνημα, δημιούργησε επίσης ένα εικονικό μουσείο. “Το app είναι ένα ακόμη ορόσημο στην προσπάθειά μας να δικαιώσουμε εκείνον και εσάς, γιορτάζοντας τα επιτεύγματά του”, είπε η οικογένεια.

“Ο Μίχαελ μπορεί να είναι περήφανος για όσα πέτυχε και εμείς θέλουμε να θυμίσουμε και να γιορτάσουμε τις νίκες του, τα ρεκόρ του και τους πανηγυρισμούς του”.

Ο Σουμάχερ παραμένει ο πιο πετυχημένος οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα Ένα με 91 νίκες, αριθμός ρεκόρ.

Πηγή: skai.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου