ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μοναδικές ευκαιρίες και ελκυστικές τιμές από τη Citroen στα αγαπημένα μοντέλα

μοναδικές-ευκαιρίες-και-ελκυστικές-τ-20548

Mοναδικές ευκαιρίες σε όλα της τα μοντέλα, κάνοντας τους υποψήφιους πελάτες να χαμογελούν, προσφέρει η Citroen μέχρι τις 15 Μαΐου. Μοναδικές τιμές ή άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα και 5 χρόνια εγγύηση, στα αγαπημένα μοντέλα CITROËN.

Παράλληλα, τα μοντέλα C1, C3 και C3 Aircross προσφέρονται με πραγματική άτοκη χρηματοδότηση. Πιο συγκεκριμένα: • 35% προκαταβολή, • 36 Άτοκες Δόσεις, • από 183 ευρώ το μήνα. Ακόμη, συνεχίζεται να προσφέρεται η δωρεάν εγγύηση των πέντε ετών.

Να σημειωθεί, πως η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Όπως είναι γνωστό , από το 1919, τα αυτοκίνητα CITROËN παρέχουν ελκυστική και άκρως αναβαθμισμένη σχεδίαση – εμφάνιση καθώς και άνεση, συνδυάζοντας χρήσιμη τεχνολογία. Τα οχήματα της Citroën αντιπροσωπεύουν την αλλαγή στο αυτοκινητοβιομηχανικό τοπίο, με περίτρανα παραδείγματα το νέο C3 και το νέο C3 Aircross Next Gen. SUV.

Η Citroën ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για τη μοναδική εμπειρία του πελάτη, με υπηρεσίες όπως το Citroën Advisor και τις λύσεις μετακίνησης (Citroën Rent & Smile, Earn & Drive κλπ.). Με 10.000 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 80 χώρες, η Citroën πώλησε σχεδόν 1.1 εκατομμύρια οχήματα το 2017.

Την προηγμένη τεχνολογία της μάρκας αντικατοπτρίζουν και οι μεγάλες επιτυχίες στους αγώνες, με 8 τίτλους κατασκευαστών στο WRC και τρεις συνεχόμενους τίτλους κατασκευαστών στο WTCC (FIA).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr , ή τη σελίδα http://c3.citroen.gr/aircross/offers/ .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου