ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οικογένεια Σουμάχερ: Πιστεύουμε ακράδαντα πως θα αναρρώσει

οικογένεια-σουμάχερ-πιστεύουμε-ακρά-213667

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως ο Μίκαελ Σουμάχερ θα αναρρώσει από το ατύχημα που είχε στο σκι» δήλωσε η οικογένεια του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 την Πέμπτη.

Ο Σουμάχερ βρίσκεται σε κώμα μετά το ατύχημα που είχε στις 29 Δεκεμβρίου ενώ η δήλωση της οικογένειας που κυκλοφόρησε την Πέμπτη ανέφερε πως «εξακολουθεί να βρίσκεται στη διαδικασία αφύπνισης», η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετό καιρό.

Η δήλωση αυτή ήρθε μόλις μία ημέρα μετά τη δημοσίευση άρθρου της Bild, της μεγαλύτερης σε πωλήσεις εφημερίδας της Γερμανίας, που ανέφερε πως ο Σουμάχερ υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού και λίγες μέρες μετά τις φήμες που σάρωσαν τα κοινωνικά δίκτυα πως ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 είχε πεθάνει.

Η δήλωση ανέφερε: «Η οικογένεια του Μίκαελ θα ήθελε και πάλι να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για τη συνεχή υποστήριξη όλου του κόσμου. Οι καλές ευχές που λαμβάνουν βοηθούν την οικογένεια, και είμαστε πεπεισμένοι πως βοηθούν και τον Μίκαελ, που βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αφύπνισης.

Όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, καμία μέρα δεν είναι ίδια με την επόμενη. Η οικογένεια είναι ευγνώμων για το γεγονός ότι ο κόσμος κατανοεί πως δεν θέλουν να αποκαλύψουν ιατρικές λεπτομέρειες, προκειμένου να προστατευτεί η ιδιωτικότητα του Μίκαελ. Όπως διαβεβαιώσαμε από την αρχή, θα συνεχίσουμε να ανακοινώνουμε οποιαδήποτε είδηση αποφασιστικής σημασίας σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ. Γνωρίζουμε πως η διαδικασία αφύπνισης μπορεί να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η οικογένεια συνεχίζει να πιστεύει ακράδαντα στην ανάρρωση του Μίκαελ και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της ομάδας. Το πιο σημαντικό δεν είναι η ταχύτητα της ανάρρωσης αλλά το γεγονός ότι η θεραπευτική διαδικασία εξελίσσεται συνεχώς και με ελεγχόμενο τρόπο».

Η εκπρόσωπος του Σουμάχερ είχε δηλώσει στις 30 Ιανουαρίου πως η δόση των φαρμάκων που τον κρατούσαν σε κώμα είχε αρχίσει να μειώνεται, με σκοπό να επιστρέψει στη συνείδηση. Δεν είχε γίνει γνωστό πότε ξεκίνησε η διαδικασία αυτή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου