ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μίκαελ Σουμάχερ: Έρχεται στο Netflix ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

μίκαελ-σουμάχερ-έρχεται-στο-netflix-ντοκιμα-496006

Ενθουσιασμός επικρατεί στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς όπως έγινε γνωστό το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τον Μίκαελ Σουμάχερ, τον εκ των κορυφαίων πιλότων της Formula 1, έρχεται στο Netflix τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα από τις 15 Σεπτεμβρίου.
Μέσα από αυτό θα γίνουν γνωστές διάφορες στιγμές της ζωής του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θα μιλήσουν τόσο η σύζυγός του, Κορίνα, και τα παιδιά του, Μικ και Τζίνα, όσο και σημαντικές προσωπικότητες του αθλήματος, όπως οι Χάκινεν, Κούλθαρντ, Έκλεστον, και Τοντ. Επίσης, θα αποκαλύπτει την πολύπλοκη προσωπικότητα πίσω από τον οδηγό.

Θυμίζουμε πως ο 52χρονος σήμερα Μίκαελ, τραυματίστηκε στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, κάνοντας σκι στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ, στις γαλλικές Άλπεις. Έκτοτε οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του είναι μηδαμινές.

Μετά από ένα διάστημα σε καταστολή και χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που προξένησε η πτώση, ο θρύλος της Formula 1 μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στην Ελβετία, δίνοντας μέχρι και σήμερα τη δική του μάχη για ζωή.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου