ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Θήβας

κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-στον-ανισόπ-841642

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 13 έως και την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου από τις 7:00 έως τις 19:00 κάθε ημέρας,θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

  • Τρίτη 13 Οκτωβρίου: Ολικός αποκλεισμός του νότιου τμήματος του δεξιού παράπλευρου. Κατά το ανωτέρω διάστημα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω παράκαμψης στο παράπλευρο οδικό δίκτυο και της άνω διάβασης του αυτοκινητοδρόμου στο 84,4ο χλμ, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων.
  • Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Οκτωβρίου: Αποκλεισμός της ράμπας εισόδου με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Θήβας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Ριτσώνας) από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός –όπως αναφέρει σε ανακοίνωση- «έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου