Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: «Εξαιρετικά ασφαλής σε ολόκληρο το μήκος του»

Τελευταία ενημέρωση: 2020-06-29, 20:19:59
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: «Εξαιρετικά ασφαλής σε ολόκληρο το μήκος του»

Από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «O Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου είναι ο μοναδικός από το σύνολο των ελληνικών αυτοκινητοδρόμων που είναι ασφαλής σε ολόκληρο το μήκος του, σύμφωνα με τους χάρτες επικινδυνότητας που παρέδωσε στο Υπουργείο Μεταφορών το Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς».

Οι χάρτες δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του έργου SLAIN για την Οδική Ασφάλεια και αφορούν στην πυκνότητα των συμβάντων και στο δείκτη επικινδυνότητας, που αποτελούν το συλλογικό και το ατομικό επίπεδο επικινδυνότητας των χρηστών της οδού.

Η επικινδυνότητα αναπαρίσταται με διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις (μαύρο-κόκκινο-πορτοκαλί-κίτρινο-πράσινο, από το υψηλότερο προς το χαμηλότερο επίπεδο επικινδυνότητας). Σ’ αυτόν τον χάρτη του Διευρωπαϊκού Οδικού Δικτύου της Ελλάδας, ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου κατατάσσεται πολύ χαμηλά σε βαθμό επικινδυνότητας, σε όλο το μήκος του.

Αυτή η κατάταξη είναι το αποτέλεσμα της επένδυσης της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στις ασφαλείς μετακινήσεις των χρηστών του αυτοκινητόδρομου και της άοκνης προσπάθειας για πρόληψη και ελαχιστοποίηση των τροχαίων ατυχημάτων».

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=