Νέα Οδός: Λειτουργία σταθμών εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών

Τελευταία ενημέρωση: 2020-03-14, 12:14:26
Νέα Οδός: Λειτουργία σταθμών εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών

Από την Εταιρεία «Νέα Οδός» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι όλες οι επιχειρήσεις εστίασης, σε όλους τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α), στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τις σχετικές οδηγίες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και θα προσφέρουν, από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, αποκλειστικά υπηρεσίες όρθιου ταχυφαγείου (take away).

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί θα μπορούν να εισέρχονται στα καταστήματα για λίγα λεπτά, προκειμένου να προμηθευτούν τα απαραίτητα και να κάνουν χρήση του συνόλου των υπηρεσιών, μην έχοντας τη δυνατότητα παραμονής σε τραπεζοκαθίσματα τα οποία και έχουν απομακρυνθεί. 

Στη Νέα Οδό, υποστηρίζουμε εξαρχής την προσπάθεια της Πολιτείας για ενημέρωση του κοινού και περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19.  Με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι της υγείας και ασφάλειας του συνόλου των εργαζομένων μας και των διερχόμενων οδηγών,  ακολουθούμε υιοθετούμε άμεσα όλα τα μέτρα που εξαγγέλλονται  από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ενώ υλοποιούμε και πλήθος επιπλέον  προληπτικών ενεργειών.

Εδώ θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους οδηγούς ότι σε όλους τους σταθμούς διοδίων  που διαχειρίζεται η εταιρία μας στη διάθεση τους, πέραν των λωρίδων με εισπράκτορα για πληρωμή με μετρητά η και χρεωστική / πιστωτική κάρτα, βρίσκονται:
Α) Μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής, τα οποία δέχονται κέρματα (εκτός του 1 και 2 λεπτών) & χαρτονομίσματα των 5€, 10€ και 20€ και δίνουν ρέστα.

Γ) Ηλεκτρονικές λωρίδες για τους κατόχους πομποδέκτη Fast Pass ή και Kentriki Pass. Η  εγγραφή στην υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Fast Pass μπορεί να πραγματοποιηθεί και τηλεφωνικά ή διαδικτυακά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.fastpass.gr ή καλέστε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας μας στο 22950 26900 για το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. (Μεταμόρφωση Αττικής – Σκάρφεια Φθιώτιδας), καθώς και στο 2641 306 306  για την Ιόνια Οδό (Αντίρριο – Ιωάννινα).

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας παρακαλούμε όπως ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
8
=