Φρένο από την τροχαία στις κόντρες των «μονομάχων» της ασφάλτου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-06, 20:34:58
Φρένο από την τροχαία στις κόντρες των «μονομάχων» της ασφάλτου

Εκτεταμένους ελέγχους πραγματοποιεί η Τροχαία στους δρόμους της Αττικής με σκοπό να βάλει τέλος στις «κόντρες» των «μονομάχων» της ασφάλτου. Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης τα συγκεκριμένα ραντεβού δόθηκαν σε Αγία Παρασκευή και Κορυδαλλό.

Η τροχαία κατά τη διάρκεια των ελέγχων αφαίρεσε 36 άδειες οδήγησης και 25 άδειες κυκλοφορίας. Μάλιστα στα ραντάρ καταγράφηκαν ταχύτητες ακόμα και 195 χιλιομέτρων αλλά και μικρότερες 179 χιλιομέτρων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της 5-9-2019 ειδική εξόρμηση στην περιοχή του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής και στην περιοχή του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Πειραιώς, με τη συμμετοχή αστυνομικών των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.).

Συνολικά διενεργήθηκαν -345- τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν -114- παραβάσεις επισείουσες διοικητικά πρόστιμα, ως εξής:

  •  Υπέρβαση ορίου ταχύτητας: -41-

  •  Αντικανονικοί υαλοπίνακες (φιμέ): -15-

  •  Αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου: -9-

  •  Στέρηση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ): -2-

  •  Μη χρήση προστατευτικού κράνους: -1-

  •  Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: -46-

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν -36- άδειες ικανότητας οδήγησης, -25- άδειες κυκλοφορίας και -16- ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν -4- οχήματα.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

[ethnos.gr]

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
4
=