Το πρώτο ηλεκτρικό Mini θα παρουσιαστεί σε ένα χρόνο

Τελευταία ενημέρωση: 2018-07-31, 10:35:18
Το πρώτο ηλεκτρικό Mini θα παρουσιαστεί σε ένα χρόνο

Τα μοντέλα της Mini και ειδικά το τρίθυρο είναι και αυτοκίνητα πόλης, οπότε σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία η ηλεκτροκίνηση τους ταιριάζει τέλεια.

Η αρχή για τα ηλεκτρικά Mini θα γίνει σε περίπου ένα χρόνο από τώρα, το 2019 δηλαδή, όταν και θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο για το οποίο έδωσε ήδη στη δημοσιότητα κάποια σκίτσα.
Τα οποία απεικονίζουν την κλειστή του μάσκα, η οποία προκύπτει από τις περιορισμένες ανάγκες ψύξης και βελτιώνει αισθητά την αισθητική. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι χρωματικοί συνδυασμοί, μιας και υπάρχουν κίτρινα στοιχεία -αυτό θα είναι το χρώμα που θα χαρακτηρίζει τα ηλεκτρικά Mini- σε γκρι επιφάνεια. 

Το δεύτερο σκίτσο αφορά τις ζάντες «κλειστού» τύπου, με τα τέσσερα μπράτσα, που  βελτιώνουν επίσης με τη σειρά τους την αεροδυναμική. Ο ασύμμετρος σχεδιασμός του θα αποτελεί άλλο ένα χαρακτηριστικό στοιχείο των ηλεκτρικών Mini, ενώ αν αναρωτιέστε για την προσοχή στην αεροδυναμική ο λόγος είναι η προσπάθεια επίτευξης μιας όσο το δυνατόν μεγαλύτερης αυτονομίας. 


Πηγή: iefimerida.gr
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=