AROUND THE WEB

ΗΠΑ: Έχασε το δαχτυλίδι της προγιαγιάς της στη θάλασσα και το βρήκε λίγες ημέρες αργότερα

ηπα-έχασε-το-δαχτυλίδι-της-προγιαγιάς-868278

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις ΗΠΑ. Μία γυναίκα, η Francesca Teal, έχασε το δαχτυλίδι της στην θάλασσα στο Χάμπτον, κατά την διάρκεια των διακοπών της.

Το βρήκε μία εβδομάδα αργότερα. Το απίστευτο σε αυτή την ιστορία είναι ότι το δαχτυλίδι της ήταν θαμμένο κάτω από την άμμο στο βυθό της θάλασσας.

Το πείσμα ενός 60χρονου αγνώστου

Όπως είπε η ίδια στο Boston Globe, έπαιζε με τον σύζυγό της στη θάλασσα πριν από έναν μήνα όταν το δαχτυλίδι, που ανήκε στην προγιαγιά της, γλίστρησε από το δάχτυλό της και εξαφανίστηκε.

Έψαχναν για ώρες αλλά στάθηκε αδύνατο να το βρουν, κάτι που πλήγωσε πάρα πολύ την 29χρονη.

Στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση στο Facebook, ρωτώντας εάν κάποιος που έχει ανιχνευτή μετάλλων και πηγαίνει στην παραλία μπορεί να το ψάξει. Η ανάρτησή της είχε χιλιάδες αναδημοσιεύσεις και κίνησε το ενδιαφέρον του Lou Asci.

Ο 60χρονος έβαλε τη στολή κατάδυσης, πήρε τη λάμπα του και μπήκε στο νερό, προς αναζήτηση του θησαυρού της Teal. Τις πρώτες δύο μέρες δεν είχε καμία τύχη, αλλά πείσμωσε.

«Πες μου ότι αυτό για να φύγω επιτέλους απ΄αυτή την παραλία»

«Δεν παίρνω πολύ καλά την αποτυχία» παραδέχθηκε ο ίδιος στο ίδιο μέσο. «Ήθελα να επιστρέψω και να προσπαθήσω μία άλλη μία, τελευταία φορά».

Τότε βρήκε το δαχτυλίδι θαμμένο κάτω από την άμμο στον βυθό της θάλασσας. Έστειλε στην 29χρονη μία φωτογραφία, γράφοντάς της: «Σε παρακαλώ, πες μου ότι αυτό είναι το δαχτυλίδι σου για να φύγω επιτέλους απ΄αυτή την παραλία».

Το μήνυμα του 60χρονου στην γυναίκα, όπου την ρωτά αν αυτό είναι το δαχτυλίδι της, με την ίδια να μην μπορεί να το πιστέψει

Και ήταν. Ο 60χρονος τής το επέστρεψε και ο σύζυγός της το φόρεσε και πάλι, γονατίζοντας μπροστά της.

«Έχω συγκλονιστεί τόσο πολύ από την καλοσύνη των αγνώστων αυτή την εβδομάδα» έγραψε ο Teal στο Facebook, συμπληρώνοντας το πόσο καταληπτική ήταν αυτή η πράξη ανθρωπιάς.

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου