AROUND THE WEB

H ελληνική ερώτηση στον Εκατομμυριούχο της Βρετανίας που έγινε viral: Ξέσπασε σε γέλια ο παρουσιαστής

h-ελληνική-ερώτηση-στον-εκατομμυριούχ-872594
Μια ερώτηση με ελληνικό χρώμα στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του Ηνωμένου Βασιλείου σχολιάστηκε όσο καμία άλλη.

Το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά αρκετά χρόνια και μάλιστα τα πηγαίνει εξαιρετικά από άποψη τηλεθέασης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ρόλο του παρουσιαστή. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η ελληνική εκδοχή του παιχνιδιού που «σαρώνει».

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη Μεγάλη Βρετανία, όπου αυτή τη στιγμή προβάλλεται η 38η (!) σεζόν του παιχνιδιού. Πρόσφατα μάλιστα ένα επεισόδιο είχε και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ακούσαμε μια ερώτηση που αφορούσε την ελληνική μυθολογία.

Αν και οι περισσότεροι θα πιστεύαμε πως είναι μια σχετικά απλή ερώτηση, ο Βρετανός παίκτης δυσκολεύτηκε αρκετά. Αρχικά απέκλεισε τη Reebok και την Adidas, ενώ το δίλημμα του ήταν ανάμεσα σε Umbro και Nike. Έκανε, όμως, το λάθος να επιλέξει την πρώτη απάντηση, κάνοντας τον παρουσιαστή να ξεσπάσει στα γέλια.

Πάντως, το βίντεο με τη συγκεκριμένη ερώτηση έχει κάνει ήδη πάνω από 2.7 εκατομμύρια προβολές στο Tik Tok, ενώ παραμένει το πιο προβεβλημένο βίντεο στον λογαριασμό του «Εκατομμυριούχου» της Μεγάλης Βρετανίας.

Πηγή: gazzetta

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου