Βραζιλία: Τραγουδιστής άρπαξε φωτιά επάνω στη σκηνή την ώρα της συναυλίας

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-27, 20:20:30
Βραζιλία: Τραγουδιστής άρπαξε φωτιά επάνω στη σκηνή την ώρα της συναυλίας

Ο Xand Aviao είναι ένας γνωστός τραγουδιστής στη Βραζιλία και στις συναυλίες του γίνεται πανικός. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πώς να γοητεύει τα πλήθη και έτσι εκτός από τα τραγούδια του, η κάθε συναυλία είναι ένα σόου με εφέ, φωτιές, καπνούς και φωτορυθμικά.

Την ώρα που η συναυλία του ήταν σε εξέλιξη στο Σάο Πάολο και ο κόσμος από κάτω το απολάμβανε, χόρευε και τραγουδούσε στους ρυθμού του Xand Aviao, ένα μηχάνημα στο μπροστινό μέρος της σκηνής που έριχνε καπνό, έπαθε βραχυκύκλωμα.

Σαν φλογοβόλο

Άρχισε να εκτοξεύει μεγάλες φλόγες παντού σε όλη τη σκηνή. Αρχικά φάνηκε ότι τα μαλλιά του τραγουδιστή έπιασαν φωτιά μετατρέποντας τον έτσι σε μια ανθρώπινη δάδα. Μια άλλη τεράστια φλόγα ξεπήδησε από το μηχάνημα σαν φλογοβόλο και του έκαψε το δεξί του χέρι.

Η συναυλία διακόπηκε για λίγη ώρα και ο Xand Aviao επέστρεψε στα παρασκήνια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Τελικά έσφιξε τα δόντια και ανέβηκε ξανά επάνω στη σκηνή.

Πριν αρχίσει ξανά να τραγουδάει, έπιασε το μικρόφωνο και είπε με χιούμορ καθησύχασε το κοινό του: «Όταν βγαίνω από τη σκηνή, εργάζομαι ως κασκαντέρ για τον Νίκολας Κέιτζ στο Ghost Rider… Πέρα από την πλάκα ευτυχώς είμαι καλά. Έχασα μόνο τις τρίχες στα χέρια μου, ενώ το κεφάλι μου είναι ακόμα ζεστό»

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
7
=