Άνδρας ήθελε να γίνει σκύλος & τα κατάφερε -Ξόδεψε 15.000$ σε κοστούμι

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-27, 19:10:09
Άνδρας ήθελε να γίνει σκύλος & τα κατάφερε -Ξόδεψε 15.000$ σε κοστούμι

Ένας Ιάπωνας έγινε viral αφού ξόδεψε περισσότερα από 15.000 δολάρια για ένα απίστευτα ρεαλιστικό κοστούμι, ώστε να μπορέσει να εκπληρώσει το όνειρο ζωής του - να γίνει σκύλος.

Ο άνδρας, που ακούει στο όνομα Toko-san, πλήρωσε στη Zeppet, εταιρεία που φτιάχνει κοστούμια για τηλεοπτικές διαφημίσεις και ταινίες, να δώσει «σάρκα και οστά» στην επιθυμία του. Το κοστούμι κόλεϊ κόστισε 15.709 δολάρια και χρειάστηκε 40 ημέρες και πολλές διορθώσεις για να δημιουργηθεί.

Περιγράφοντας την έμπνευσή του για να γίνει ο καλύτερος φίλος του εαυτού του, ο Toko-San είπε: «Τα αγαπημένα μου είναι τα τετράποδα ζώα - ειδικά τα χαριτωμένα. Ανάμεσά τους, σκέφτηκα ότι ένα μεγάλο ζώο στο μέγεθός μου θα ήταν καλό, εκτιμώντας ότι θα ήταν ρεαλιστικό, οπότε επέλεξα να γίνω σκύλος».

Το πρώτο βίντεο του Toko-san ως σκύλου εμφανίστηκε στο YouTube τον Απρίλιο. Σε αυτό φαίνεται να στέκεται μπροστά σε κάμερα, ενώ ακούγεται μουσική. Ο σκύλος φαίνεται να σηκώνει ένα-ένα τα πόδια του και στη συνέχεια να κάθεται αλλά και να κυλιέται στο πάτωμα.

 
Τα βίντεο του Toko-san δίχασαν τους χρήστες του YouTube, καθώς κάποιοι βρήκαν εντυπωσιακή τη μεταμόρφωσή του, ενώ άλλοι ανατριχιαστική.
 
 
 
 
Πηγή: lifo.gr
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
6
=