AROUND THE WEB

Τέξας: Δίχρονος παρήγγειλε 31 cheeseburger όταν η μητέρα του άφησε ξεκλείδωτο το κινητό της

τέξας-δίχρονος-παρήγγειλε-31-cheeseburger-όταν-η-μ-903058

Ένα σημαντικό μάθημα σχετικά με την ανάγκη να προσέχει περισσότερο το κινητό της πήρε μια μητέρα από το Τέξας, όταν έχοντάς το αφήσει ξεκλείδωτο, ο 2χρονος γιος της παρήγγειλε 31 cheeseburger.

Την περασμένη Δευτέρα η Κέλσι Γκόλντεν μετέφερε φωτογραφίες από το τηλέφωνό της στον υπολογιστή της όταν ο μικρός γιος της Μπάρερτ άρχισε να πειράζει το κινητό της, όπως ανέφερε η ίδια CNNi.

Η Γκόλντεν εξήγησε ότι ο γιος της λατρεύει τη λειτουργία κάμερας στο τηλέφωνό της. «Του αρέσει να κοιτάζει την αντανάκλασή του», είπε, αντί να παίζει παιχνίδια ή να κάνει άλλες δραστηριότητες στο κινητό της. Αλλά αυτή τη φορά, ο μικρός δεν κοίταζε μόνο την αντανάκλασή του. «Άρχισε να πιέζει την οθόνη, να την περιστρέφει σαν το χέρι του να είναι τρενάκι», δήλωσε.

Μετά από λίγα λεπτά η γυναίκα είδε ένα όχημα να σταματάει και έναν άνδρα να βγάζει μια μεγάλη τσάντα με πολλά cheeseburger από γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων. Στην αρχή νόμιζε ότι ο άνδρας πήγε σε λάθος σπίτι. «Τότε κατάλαβα ότι ο Μπάρετ έπαιζε με το τηλέφωνό μου», είπε. «Γύρισα πίσω και κοίταξα το τηλέφωνό μου και δόθηκε μια παραγγελία εκείνη την ώρα που έπαιζε με αυτό».

Η παραγγελία ήταν ακόμη πιο ακατάλληλη γιατί «σε κανέναν στην οικογένειά μας δεν αρέσουν τα cheeseburgers», είπε η μητέρα. Έτσι αποφάσισε να τα κάνει δωρεά μέσω του λογαριασμού της στο facebook ενώ έδωσε και σε γείτονες.

Η μητέρα ελπίζει ότι η δημοσιοποίηση του λάθους θα κατάφερε να σκορπίσει κάποια αισιοδοξία στους ανθρώπους, αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Πηγή: cnn.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου