Τέξας: Δίχρονος παρήγγειλε 31 cheeseburger όταν η μητέρα του άφησε ξεκλείδωτο το κινητό της

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-23, 12:30:52
Τέξας: Δίχρονος παρήγγειλε 31 cheeseburger όταν η μητέρα του άφησε ξεκλείδωτο το κινητό της

Ένα σημαντικό μάθημα σχετικά με την ανάγκη να προσέχει περισσότερο το κινητό της πήρε μια μητέρα από το Τέξας, όταν έχοντάς το αφήσει  ξεκλείδωτο, ο 2χρονος γιος της παρήγγειλε 31 cheeseburger.

Την περασμένη Δευτέρα η Κέλσι Γκόλντεν μετέφερε φωτογραφίες από το τηλέφωνό της στον υπολογιστή της όταν ο μικρός γιος της Μπάρερτ άρχισε να πειράζει το κινητό της, όπως ανέφερε η ίδια CNNi.

Η Γκόλντεν εξήγησε ότι ο γιος της λατρεύει τη λειτουργία κάμερας στο τηλέφωνό της. «Του αρέσει να κοιτάζει την αντανάκλασή του», είπε, αντί να παίζει παιχνίδια ή να κάνει άλλες δραστηριότητες στο κινητό της. Αλλά αυτή τη φορά, ο μικρός δεν κοίταζε μόνο την αντανάκλασή του. «Άρχισε να πιέζει την οθόνη, να την περιστρέφει σαν το χέρι του να είναι τρενάκι», δήλωσε.

Μετά από λίγα λεπτά η γυναίκα είδε ένα όχημα να σταματάει και έναν άνδρα να βγάζει μια μεγάλη τσάντα με πολλά cheeseburger από γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων. Στην αρχή νόμιζε ότι ο άνδρας πήγε σε λάθος σπίτι. «Τότε κατάλαβα ότι ο Μπάρετ έπαιζε με το τηλέφωνό μου», είπε. «Γύρισα πίσω και κοίταξα το τηλέφωνό μου και δόθηκε μια παραγγελία εκείνη την ώρα που έπαιζε με αυτό».

Η παραγγελία ήταν ακόμη πιο ακατάλληλη γιατί «σε κανέναν στην οικογένειά μας δεν αρέσουν τα cheeseburgers», είπε η μητέρα. Έτσι αποφάσισε να τα κάνει δωρεά μέσω του λογαριασμού της στο facebook ενώ έδωσε και σε γείτονες.

Η μητέρα ελπίζει ότι η δημοσιοποίηση του λάθους θα κατάφερε να σκορπίσει κάποια αισιοδοξία στους ανθρώπους, αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=