AROUND THE WEB

Youtuber έλυσε υπόθεση εξαφάνισης 20 ετών από… τύχη

youtuber-έλυσε-υπόθεση-εξαφάνισης-20-ετών-από-904269

O Youtuber είναι ερασιτέχνης ερευνητής και ανεβάζει σε βίντεό του όλες τις εξερευνήσεις που κάνει και τους «κρυμμένους θησαυρούς» που βρίσκει.

Ένα απίστευτο μυστήριο 20 ετών φαίνεται να λύθηκε στις ΗΠΑ από έναν εξερευνητή- YouTuber.

Συγκεκριμένα η ανάσυρση ενός ΙΧ από τον πυθμένα ποταμού στο Τενεσί, χάρη στη βοήθεια ενός Youtuber που έχει το κανάλι Exploring with Nug και κάνει καταδύσεις αποτέλεσμα την αρχή της λύσης του μυστηρίου.

O Youtuber είναι ερασιτέχνης ερευνητής και ανεβάζει σε βίντεό του όλες τις εξερευνήσεις που κάνει και τους «κρυμμένους θησαυρούς» που βρίσκει.

Ήταν 3 Απριλίου του 2000 όταν η 18χρονη Erin Foster μαζί με τον 17χρονο Jeremy Bechtel ξεκινούσαν από το σπίτι του οδηγώντας μια Pontiac Grand Am. Οι δύο έφηβοι έκτοτε εξαφανίστηκαν και παρά τις προσπάθειες των Αρχών του Tennessee, δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στα ίχνη των δύο νεαρών

Ο Nug ανακάλυψε την Pontiac μέσα στον πυθμένα και η ανακάλυψη αυτή οδήγησε στη λύση του μυστηρίου που παράμενε στο συρτάρι των αστυνομικών αρχών για 21 χρόνια.

Χρησιμοποιώντας ένα σόναρ και μια μικρή βάρκα δεν άργησε να εντοπίσει το αυτοκίνητο μέσα στο ποτάμι. Διανυκτέρευσε σε ένα μικρό van και την επόμενη ημέρα το πρωί καταδύθηκε ώστε να βεβαιωθεί ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο και συγκεκριμένα για μια Pontiac που ταίριαζε απόλυτα στην περιγραφή εκείνης με την οποία εξαφανίστηκαν οι δύο νέοι πριν από 21 χρόνια.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν και ανέλαβαν την ανάσυρση του αυτοκινήτου και των μακάβριων ευρημάτων που εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του. Αν και η ταυτοποίηση των δύο νέων δεν έχει ολοκληρωθεί, όλοι πλέον πιστεύουν ότι η 18χρονη Erin Foster και ο 17χρονος Jeremy Bechtel έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Γνωρίζοντας μάλιστα ότι το 2000 τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που χωρίζουν σήμερα τον παρακείμενο δρόμο με τις όχθες του ποταμού Calfkiller δεν υπήρχαν, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η Pontiac βρέθηκε στον πυθμένα του ποταμού δεν χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε διάστημα δύο μηνών, έχουν εξιχνιαστεί τουλάχιστον τρεις ακόμα ανάλογες υποθέσεις, όλες με την πρωτοβουλία ιδιωτών οι οποίοι αναλαμβάνουν την έρευνα λιμνών και ποταμών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου