AROUND THE WEB

Άντρας εμφανίστηκε γυμνός σε Zoom meeting του συντρόφου του

άντρας-εμφανίστηκε-γυμνός-σε-zoom-meeting-του-συ-56482

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την Καλοφόρνια, στο οποίο φαίνεται ένας άντρας να μπαίνει κατά λάθος στη βιντεοκλήση που κάνει ο σύντροφός του για τη δουλειά και ενώ είναι εντελώς γυμνός.

Πρόκειται για τον Τζέισον Μπάουερς, που μόλις έχει βγει από το ντους και μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα, όπου βρίσκεται ο Ντάμιαν Μλοτκόφσκι για συνάντηση στο Zoom.

Ο 35χρονος πληκτρολογούσε ένα μήνυμα στο κινητό του και δεν πρόσεξε ότι ο αγαπημένος του βρισκόταν online και ότι τον έπιανε η κάμερα.

Το συνειδητοποίησε μόλις κοίταξε ψηλά και είδε τον εαυτό του στην οθόνη. Σοκαρίστηκε και έσκυψε.

«Δεν είχα ιδέα ότι βρισκόταν σε σύσκεψη. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένος στο μήνυμά που έγραφα, που δεν κοίταξα ψηλά, έτσι δεν μπορούσα να δω ότι ήταν σε σύσκεψη. Ο Ντάμιαν κοίταζε κάτω εκείνη τη στιγμή, οπότε ούτε αυτός κατάλαβε ότι ερχόμουν», είπε ο ίδιος σχετικά με το περιστατικό.

Και πρόσθεσε: «Καθώς έμπαινα στο δωμάτιο άρχισα να συνειδητοποιώ ότι οι φωνές που άκουγα μπορεί να ήταν μια συνάντηση Zoom, τότε κοίταξα ψηλά και, ναι, είχα δίκιο. Έπεσα στο πάτωμα γιατί ντρεπόμουν τόσο πολύ που μπορεί να με είχαν δει γυμνό, και πέφτοντας στο πάτωμα δεν θα μπορούσαν να με δουν, ελπίζω. Όταν έπεσα στο πάτωμα, άρχισα να γελάω υστερικά γιατί δεν είχα ιδέα τι έβλεπαν».

Ο Ντάμιαν Μλοτκόφσκι μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη έκλεισε την κάμερά του αλλά ήταν αργά.

«Το γυμνό έχει πλάκα!», σχολίασε με χιούμορ το αφεντικό του που ήταν παρών.

Πηγή: in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου