AROUND THE WEB

Μάικ Τάισον: Λανσάρει «ζελεδάκια» στο σχήμα του αυτιού που έκοψε από τον Χόλιφιλντ

μάικ-τάισον-λανσάρει-ζελεδάκια-στο-851206

Μία από τις εταιρείες του Μάικ Τάισον κυκλοφόρησε «ζελεδάκια», που περιέχουν και μαριχουάνα, στο σχήμα του αυτιού που είχε κόψει το 1997 από τον Εβάντερ Χόλιφιλντ

Πέρασαν σχεδόν 25 χρόνια από την ημέρα που ο Μάικ Τάισον σε αγώνα μποξ στο Λας Βέγκας δάγκωσε και έκοψε ένα κομμάτι από το αυτί του Εβάντερ Χόλιφιλντ. Το δάγκωσε και το πέταξε στο ρινγκ!
Η κίνηση του αυτή είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων αλλά και την τιμωρία του αλλά ποτέ δεν το μετάνιωσε. Αντιθέτως ο “Iron Mike” επιστρέφει στο παρελθόν και χρησιμοποιεί εκείνη την ιστορία για να “πουλήσει”!

Πως; Μια από τις εταιρείες του κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα προϊόν που παραπέμπει στον Χόλιφιλντ. Πρόκειται για “ζελεδάκια” που έχουν το σχήμα του κομμένου αυτιού του Χόλιφιλντ.

Τα “ζελεδάκια” έχουν και εκχύλισμα μαριχουάνας και τα διαφημίζει ο ίδιος ο Μάικ Τάισον. Το προϊόν έχει το όνομα “Mike Tyson Bites” .

Ο Τάισον είχε μετανιώσει που δεν είχε δαγκώσει τη μύτη ή τα χείλη του αντιπάλου του και είναι περήφανος σήμερα, μετά από 25 χρόνια, τόσο για εκείνη την ενέργεια του όσο και για το νέο του προϊόν.

Το « Mike Tyson Bites» δεν είναι το πρώτο προϊόν που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ενέργεια του Τάισον.

Μόλις δύο μήνες μετά από εκείνον τον ιστορικό αγώνα μποξ, ένας παραγωγός ζαχαρωτών που είχε την Candy Factory από το Λος Άντζελες δημιούργησε το “Earvander-Tyson Bites” – σοκολάτες σε σχήμα αυτιού με μια μπουκιά σε μέγεθος Tyson.

Ο Χόλιφιλντ είχε πάει στα δικαστήρια κατά της εταιρείας και κέρδισε. Εκείνη την εποχή είχαν δημιουργηθεί πολλά γλυκά στο σχήμα του κομμένου αυτιού σε ζαχαροπλαστεία στην Νότια Καλιφόρνια.

Αντώνης Πατσούρας
protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου