AROUND THE WEB

«Θεραπευτής» κάρφωσε ένα καρφί στο κεφάλι γυναίκας για να γεννήσει αγόρι

θεραπευτής-κάρφωσε-ένα-καρφί-στο-κε-146637

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Πεσαβάρ του Πακιστάν, με μία γυναίκα να μεταφέρεται σε τοπικό νοσοκομείο, έχοντας ένα καρφί στο κεφάλι της.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα, που είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, έφτασε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους και είπε ότι πήγε σε έναν «θεραπευτή» που της κάρφωσε στο κεφάλι το καρφί μήκους πέντε εκατοστών και της υποσχέθηκε ότι έτσι θα γεννήσει αγόρι.

Μια ακτινογραφία επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό της γυναίκα η οποία φτάνοντας στο νοσοκομείο είχε «πλήρως τις αισθήσεις της, αλλά πονούσε αφόρητα» στην προσπάθειά της να βγάλει μόνη της το καρφί από το κρανίο της.

Η γυναίκα, είπε στους γιατρούς ότι σύζυγος της ήταν δυσαρεστημένος μαζί της επειδή δεν κυοφορούσε αγόρι, οπότε απείλησε να την εγκαταλείψει. Στη προσπάθειά της να αποκτήσει έναν γιο ζήτησε τη γνώμη μιας γειτόνισσάς της η οποία της πρότεινε να πάει στον «θεραπευτή» ο οποίος της εγγυήθηκε ότι με το καρφί σφηνωμένο στο συγκεκριμένο σημείο του κρανίου της θα γεννούσε αγόρι.

Το καρφί διαπέρασε το κρανίο της γυναίκας, αλλά δεν έφτασε στον εγκέφαλό της, δήλωσε ο νευρολόγος Χάιντερ Σουλεμάν, που αντιμετώπισε το περιστατικό.

«Είπε ότι μια γυναίκα στην περιοχή της έκανε το ίδιο και γέννησε αγόρι, παρότι το υπερηχογράφημα είχε δείξει πως το έμβρυο ήταν κορίτσι», περιέγραψε ο γιατρός.

Μέλη της οικογένειας της γυναίκας την άκουσαν να ουρλιάζει από τον πόνο και προσπάθησαν να τη βοηθήσουν να αφαιρέσει το μεταλλικό αντικείμενο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Αφού πήγαν στο νοσοκομείο και έκαναν ακτινογραφία για να επιβεβαιώσουν ότι το καρφί δεν είχε εισχωρήσει στον εγκέφαλό της, οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το αντικείμενο από τον κρανίο της.

Οι αρχές αναζητούν τον «θεραπευτή» που της πρότεινε να κάνει κάτι τέτοιο, ενώ θα εξετάσουν και γιατί δεν έγινε αναφορά του περιστατικού στην αστυνομία, από τον θεράποντα ιατρό.

Πηγή: Odditycentral

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου