AROUND THE WEB

Καναδάς: Γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό της και ανακάλυψε έναν γυμνό άνδρα

καναδάς-γυναίκα-μπήκε-στο-αυτοκίνητό-164583

Μια νεαρή γυναίκα από τον Καναδά κατέγραψε σε βίντεο στο TikTok έναν γυμνό άνδρα τον οποίο ανακάλυψε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της. Μάλιστα αυτός ήταν εκεί για τρεις μέρες.

Η Bethany Coker, που πόσταρε το επίμαχο βίντεο στο TikTok, ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιδέα πως άνδρας βρισκόταν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της καθώς εκείνη κυκλοφορούσε στους δρόμους της πόλης με το αυτοκίνητο, κάνοντας διάφορες δουλειές. Πριν τον ανακαλύψει, ο «λαθρεπιβάτης» του αμαξιού της δεν είχε πει την παραμικρή κουβέντα.

«Γιατί είσαι στο πορτ μπαγκάζ μου και γιατί είσαι γυμνός;» ρώτησε αρχικά τον «εισβολέα» του αυτοκινήτου της η Coker, για να λάβει την απάντηση ότι επρόκειτο για κάποιου είδους ιεροτελεστία. Στη συνέχεια ζήτησε από τον άγνωστο άνδρα να μάθει πώς κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητό της, και εκείνος απάντησε ότι «είναι ο γιος του πάπα».

Το βίντεο που δημοσίευσε η Καναδή δείχνει την αστυνομία να προσεγγίζει το αυτοκίνητό της καθώς το γυμνό πόδι του άνδρα προβάλλει από το πορτμπαγκάζ. Στη συνέχεια ακούγεται ο ίδιος να ρωτάει αν μπορεί να φορέσει το παντελόνι του, με έναν από τους αστυνομικούς να απαντάει ότι «θα το εκτιμούσαν».

Σύμφωνα με την Coker, ο άνδρας είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος και αφού εντοπίστηκε οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

«Ήμασταν μαζί στο αμάξι καθώς πήγαινα στο σούπερ μάρκετ, στο εστιατόριο για σούσι, στη δουλειά. Δεν έβγαλε κιχ», λέει η Coker.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η νεαρή γυναίκα εξήγησε ότι εντόπισε το πρώτο σημάδι ότι είχε παραβιαστεί το αμάξι της πριν από έξι μέρες, όταν βρήκε το κάθισμα του οδηγού καλυμμένο με λάσπη. Το συμπέρασμα που είχε βγάλει τότε ήταν ότι κάποιος άστεγος το είχε διαρρήξει για να κοιμηθεί το βράδυ. Έτσι καθάρισε το κάθισμα με ατμό και θεώρησε το περιστατικό λήξαν.

Αυτό που δεν γνώριζε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, ήταν ότι ο «εισβολέας» δεν είχε φύγει αλλά είχε κρυφτεί στο πορτ μπαγκάζ. Τρεις μέρες μετά, ενώ ετοιμαζόταν να μπει στο αμάξι της, της τράβηξαν την προσοχή τα θολωμένα τζάμια. Μπαίνοντας διστακτικά στο όχημα άκουσε μια φωνή αν της λέει «γεια» και είδε τον άνδρα.

«Αρχικά νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα, αλλά όταν συνειδητοποίησαν τι συνέβαινε συνέχισα να τραβάω με το κινητό επειδή δεν ήξερα τι μπορούσε να συμβεί. Δεν ήξερα αυτόν τον άνθρωπο ούτε αν ήταν επικίνδυνος. Κρυβόταν τρεις μέρες στο αμάξι μου χωρίς να πει λέξη», εξήγησε η νεαρή στο Global News.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου