AROUND THE WEB

Τύπος παρενοχλεί κοπέλα στο γυμναστήριο, αλλά όταν αυτή πήρε θέση μάχης, αυτός έγινε καπνός

τύπος-παρενοχλεί-κοπέλα-στο-γυμναστή-851206
Η Τσέλσι ανέφερε ότι την παρενοχλούσε για εβδομάδες και αποφάσισε να τον βιντεοσκοπήσει έχοντας 22 εκατομμύρια προβολές. Το γυμναστήριο τον έδιωξε δια παντός.

Πολλά είναι τα περιστατικά παρενόχλησης (και) στα γυμναστήρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και οι γυναίκες αρχίζουν να λαμβάνουν τα μέτρα τους για να αποφύγουν τα χειρότερα. Όπως η Τσέλσι Γκλίσον στις ΗΠΑ, η οποία έλαβε τα μέτρα της.

Ένας τύπος, όπως θα δείτε και στο βίντεο, για εβδομάδες την παρενοχλούσε στο γυμναστήριο. Έτσι η Τσέλσι αποφάσισε να τον βιντεοσκοπήσει και όχι μόνο.

2

Εκεί που έκανε την άσκησή της με τα βάρη της, ο τύπος την πλησιάζει και πάλι. Δεν είναι ξεκάθαρο τι της λέει, αλλά η Τσέλσι φωνάζει «μην με πλησιάζεις» και παίρνει θέση μάχης, έτοιμη να κλωτσήσει-απωθήσει τον τύπο.

Δεν χρειάστηκε… Γιατί αυτός έφυγε κατευθείαν. Έγινε καπνός.

Ανέβασε το βίντεο στο ΤικΤοκ της και έχει πάνω από 22 εκατομμύρια προβολές, αλλά το καλύτερο είναι τα σχόλια που της έγραψαν. Άπαντες της έδωσαν εύσημα για την κίνησή της και την αντίδρασή της και έγραφαν ότι όταν μια γυναίκα αισθάνεται άβολα θα πρέπει να αντιδρά όπως ακριβώς έκανε η Τσέλσι, η οποία δεν παρέλειψε να ενημερώσει τη διεύθυνση του γυμναστηρίου που πηγαίνει και αυτή- προς τιμήν της- δεν αρκέστηκε σε παρατήρηση αλλά έδιωξε δια παντός τον τύπο.

gazzetta.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου