AROUND THE WEB

Big Potato: Το μνημείο πατάτας στην Κύπρο που έγινε viral

big-potato-το-μνημείο-πατάτας-στην-κύπρο-που-έγ-365334

Το ομοίωμα πατάτας κοσμεί την κοινότητα Ξυλοφάγου στην Κύπρο και αναμένεται να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών που θα θέλουν να φωτογραφηθούν με τη “Big Potato”. Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter.

Όπως αναφέρει το cityoflarnaka.com, από σήμερα, Τετάρτη (13/10) την κοινότητα Ξυλοφάγου, μία περιοχή φημισμένη για τις υψηλής ποιότητας πατάτες της, κοσμεί το μνημείο της πατάτας, με τις φωτογραφίες του μνημείο τη γιγαντιαία πατάτα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Οι αντιδράσεις επί κυπριακού εδάφους ποικίλλες, με τους περισσότερους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το συγκεκριμένο έργο.

Μιλώντας στο κυπριακό sigmalive, ο κοινοτάρχης Ξυλοφάγου και πρώην βουλευτής ΔΗΣΥ, Γεώργιος Τάσου, παρομοίασε την πατάτα, η οποία θα πάρει την ονομασία “Big Potato”, με άλλα προϊόντα που κοσμούν τις εισόδους ευρωπαϊκών πόλεων.

Μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση», ο κοινοτάρχης δήλωσε πως η πατάτα είναι ποικιλίας «σπούντα» και όχι αυτή της «αυλατζιάς» που αγοράζει ο καταναλωτής από τις υπεραγορές και τα μανάβικα.

Το έργο όπως εξήγησε ο κοινοτάρχης είναι ημιτελές και στόχος είναι να φτάσει τα 4 μέτρα, ενώ γύρω από την πατάτα θα φτιαχτεί χώρος όπου θα μπορεί ο επισκέπτης να φωτογραφίζεται. Ο κ. Τάσου σημείωσε μιλώντας στο SigmaLive ότι «η πατάτα θα κάνει το Ξυλοφάγου πόλο έλξης επισκεπτών που θα θέλουν να φωτογραφηθούν με τη Big Potato».

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου