Ένα αινιγματικό κόλπο που τάραξε το Twitter

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-12, 01:06:43
GLOW IMAGES VIA GETTY IMAGES
Ένα αινιγματικό κόλπο που τάραξε το Twitter

Είναι μια από τις πιο κοινότοπες και πεζές, αλλά και τις αναρτήσεις που συγκεντρώνουν περισσότερα likes τις τελευταίες ημέρες στο Twitter και ο λόγος με μια δεύτερη ματιά είναι αρκετά προφανής.

Ένας χρήστης του Twitter έκανε μια δημοσίευση σχετικά με μια συνομιλία  μεταξύ δύο ατόμων σε άλλο κοινωνικό δίκτυο, το WhatsApp, και η επιτυχία είναι συντριπτική, καθώς την έχουν κάνει re-tweet περισσότερα από 17.000 άτομα. Ποιο είναι όμως το περιεχόμενο της συζήτησης; 

«Εξηγήστε μου αυτό στο ψυγείο σας», ρωτάει το ένα άτομο, επισυνάπτοντας μια φωτογραφία ενός νομίσματος μέσα σε μια θήκη για παγάκια.

«Το έκανα από την εποχή που το ρεύματα στο σπίτι μου κοβόταν. Ταξιδεύω πολύ, αν σβήσει το ρεύμα για δύο συνεχόμενες ημέρες ίσως να μην το γνωρίζω. Αν ο πάγος λιώσει, το νόμισμα κατεβαίνει, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να πετάξετε τα πάντα στην κατάψυξη και το ψυγείο επειδή έχουν ξεπαγώσει », απαντά στην ερώτηση.

Αυτή η σύντομη συνομιλία στο WhatsApp οδεύει προς το να γράψει ιστορία στο Twitter, έχοντας συγκεντρώσει σε σχεδόν δύο ημέρες περισσότερα από 170.000 likes και περισσότερες από 17.000 κοινοποιήσεις.

Άλλος χρήστης ανέφερε ότι κάνει το ίδιο στο ψυγείο του και περήφανος σημείωσε ότι πήγε στο ίδιο κολέγιο με τον χρήστη του twitter που πρώτος αποκάλυψε - μετά από ερώτηση φίλου του - το έξυπνο κόλπο του.

Σε γενικές γραμμές, στις αντιδράσεις, οι χρήστες του twitter έδειξαν την έκπληξή τους για αυτή την ασυνήθιστη πρακτική, επιδοκίμασαν την εφευρετικότητα αυτού του ατόμου για να μάθει εάν μια διακοπή ρεύματος έχει επηρεάσει το φαγητό που διατηρούταν στο ψυγείο, ενώ έδειξαν πρόθυμοι να εφαρμόσουν το εν λόγω life hack (κόλπο που «χακάρει» την καθημερινότητα  καθιστώντας τη πιο εύκολη) στη διάρκεια των διακοπών τους ή και σε τακτική βάση. 

Πηγή: HuffPost Spain.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=