AROUND THE WEB

Αυτή είναι η χειρότερη ερώτηση στην ιστορία του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

αυτή-είναι-η-χειρότερη-ερώτηση-στην-ισ-454079

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» είναι εδώ και δεκαετίες ένα από τα πιο διάσημα τηλεοπτικά προγράμματα στον κόσμο.

Αν και στην Ελλάδα έχει σταματήσει η προβολή του, συνεχίζει να προβάλλεται σε πολλές χώρες του εξωτερικού, με το κοινό να διατηρεί το ενδιαφέρον του και να σχολιάζει στα social media.

Όταν ο Γκλεν Μπαν από το Ντούρχαμ της Αγγλίας κάθισε στη θέση του παίκτη, στο βρετανικό «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», τίποτα δεν τον είχε προετοιμάσει για την ερώτηση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Στην πρώτη του εμφάνιση έφτασε να κερδίζει 32.000 λίρες (πάνω από 37.000 ευρώ) και συνέχισε για την ερώτηση των 64.000 λιρών (74.000 ευρώ) η οποία χαρακτηρίστηκε από το κοινό ως η χειρότερη που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του τηλεπαιχνιδιού.

Η ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει ο δάσκαλος έκανε πολλούς να τον λυπηθούν καθώς ήταν ίσως η χειρότερη ερώτηση στην ιστορία του τηλεπαιχνιδιού.

«Από την απονομή των βραβείων του 2000 και μετά, το Όσκαρ Α ’Γυναικείου Ρόλου δεν έχει κερδίσει ποτέ γυναίκα της οποίας το επώνυμο αρχίζει, με ποιο από αυτά τα γράμματα;», τον ρώτησαν και οι επιλογές του ήταν a) G, b) K, c) M και d) W.

Μη μπορώντας να απαντήσει, ο Γκλεν επέλεξε τη βοήθεια του τηλεφώνου και πήρε τη γυναίκα του Μόλι, η οποία, ωστόσο, δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει.

Καθώς ο χρόνος περνούσε και τον πίεζε να δώσει μια απάντηση, επέλεξε το γράμμα G, το οποίο αποδείχθηκε πως ήταν… σωστό.

«Πολύ δύσκολο για τις 64.000 λίρες» έγραψε ένας χρήστης στα social media, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Η χειρότερη ερώτηση που έχω ακούσει ποτέ σε μια τηλεοπτική εκπομπή κουίζ. Χαίρομαι που μάντεψε τη σωστή απάντηση».

Για την ιστορία, ο Γκλεν συνέχισε και τελικά έφτασε στις 125.000 λίρες (146.000 ευρώ).

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου