AROUND THE WEB

Κοροναϊός: Ένας 22χρονος Ιταλός έκανε τατουάζ… το υγειονομικό πάσο του

κοροναϊός-ένας-22χρονος-ιταλός-έκανε-τα-460096

Ούτε νεκροκεφαλή ούτε δράκος, ούτε καν μια καρδιά χτυπημένη από ένα βέλος: ένας 22χρονος φοιτητής από την Ιταλία αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο χέρι του τον κώδικα QR, που αποδεικνύει πως έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

Κατά την είσοδό του σε κάποιο εστιατόριο ή τον κινηματογράφο, θα αρκεί επομένως ο Αντρέα Κολονέτα, που ζει στο Ρήγιο της Καλαβρίας, στη νότια Ιταλία, να σηκώνει το μανίκι του για να επιδεικνύει το τατουάζ του στο αριστερό χέρι του.

«Είναι πρωτότυπο, μου αρέσει που είμαι διαφορετικός» είπε ο ίδιος στην εφημερίδα Corriere della Calabria, αφότου οι φωτογραφίες του στο Instagram και το TikTok έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Οι γονείς του, εξήγησε ο νεαρός άνδρας, δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με την πρωτοβουλία του. «Με προέτρεψαν… να είμαι λιγότερο αυθόρμητος και να σκέφτομαι λίγο περισσότερο προτού ενεργήσω», εξήγησε.

Σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok ο Γκαμπριέλε Πελερόνε, που του έκανε το τατουάζ, διακρίνεται ο φοιτητής να ετοιμάζεται να μπει σε ένα ταχυφαγείο και σηκώνει το χέρι του για να τραβήξει φωτογραφία το τατουάζ του.

Στη συνέχεια ο υπάλληλος του καταστήματος σκανάρει τη φωτογραφία, όμως το βίντεο τελειώνει απότομα, χωρίς να γνωρίζουμε εάν τελικά ο 22χρονος κατάφερε τελικά να μπει.

ΑΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου