AROUND THE WEB

Λος Άντζελες: Αρκούδα πήγε για «ψώνια» σε σούπερ μάρκετ αλλά έφυγε άπραγη

λος-άντζελες-αρκούδα-πήγε-για-ψώνια-473819

Μια αρκούδα έχει γίνει viral στο Λος Άντζελες αφού πήγε να… ψωνίσει. Όσο απίστευτο ακούγεται αυτό, είναι πραγματικό, καθώς το βίντεο με την επίσκεψή της σε σούπερ μάρκετ κάνει τον γύρο των social media.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, μια μικρή αρκούδα κάνει βόλτες στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ στο Πόρτερ Ραντς της Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ.

Η αρχική αναφορά ήταν για τρεις αρκούδες

Οι Αρχές του Λος Άντζελες δέχθηκαν μια κλήση για τρεις αρκούδες στο σούπερ μάρκετ Ralphs στο Πόρτερ Ραντς. Όταν όμως οι αστυνομικοί έφθασαν στο συγκεκριμένο κατάστημα, βρήκαν μόνο μία αρκούδα.

Πελάτες που έκαναν εκείνη την ώρα τα ψώνια τους τράβηξαν βίντεο που έγιναν viral με τη βάρους 54 κιλών αρκούδα να κάνει τις βόλτες τις στους διαδρόμους, προφανώς αναζητώντας τροφή, την ώρα που κάποια μέλη του προσωπικού προσπαθούσαν να την απομακρύνουν. Αφού μύρισε αν υπήρχε τίποτε ενδιαφέρον στο κατάστημα, τελικά η αρκούδα βγήκε από την μπροστινή πόρτα χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα.

Τη μετέφεραν στο Εθνικό Δάσος της περιοχής

Το τμήμα Ψαριών και Άγριας ζωής της Καλιφόρνια βρήκε τη μικρή αρκούδα να κρύβεται κάτω από ένα τρέιλερ σε ένα εργοτάξιο πίσω από ένα κοντινό Walmart. Της χορηγήθηκε ηρεμιστικό και απελευθερώθηκε στο Εθνικό Δάσος του Άντζελες, όπως ανέφερε τμήμα.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου