AROUND THE WEB

Έβαλε κόλλα αντί για λακ στα μαλλιά και πήγε νοσοκομείο για να την αφαιρέσει

έβαλε-κόλλα-αντί-για-λακ-στα-μαλλιά-και-711843

Ποιος βάζει ένα εξαιρετικά δυνατό σπρέι στο τριχωτό της κεφαλής του; Όλο και κάποιος…αν όχι πάρα, μα πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, όμως, μια γυναίκα από τη Λουιζιάνα, η Tessica Brown χρησιμοποίησε ένα σπρέυ μάλλον ακτάλληλο για κεφάλι και μαλλιά, το περίφημο Gorilla Glue Spray, μια ισχυρή χημική, κολλητική ουσία.

Φυσικά, τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Καθόλου καλά.

Η άτυχη γυναίκα δημοσίευσε φωτογραφίες που την δείχνουν να πηγαίνει σε νοσοκομείο με τα μαλλιά της σχεδόν πετρωμένα πάνω στο κεφάλι της-πλέον, βέβαια, τις έχει διαγράψει από τα social της.

Οι νοσοκοόμοι φαίνεται πως εφάρμοσαν στο κεφάλι της ένα είδος λευκής κρέμας για να βοηθήσει στην απομάκρυνση της κολλώδους ουσίας. Στην πραγματικότητα, μέχρι η Tessica να αποτανθεί στο νοσοκομείο, πάλευε να βρει λύση με το θέμα του κολλώδους σπρέυ για έναν ολόκληρο μήνα!

Άπειροι άνθρωποι της στέλνουν ευχές, σημειώνοντας ότι ενώ η κατάσταση είναι κάπως χιουμοριστική … είναι επίσης εξαιρετικά σοβαρή και πιθανώς όχι πολύ ευχάριστη για την Tessica.

Η εταιρεία που κυκλοφορεί το εν λόγω σπρέυ δήλωσε ότι ο αποτελεσματικότερος διαλύτης είναι το…αλκοόλ και ότι θα αρκούσε λίγο τρίψιμο για να φύγει η κολλώδης ουσία του σπρέυ. Ύστερα, ένα λούσιμο και τέλος!

Καλύτερα, βέβαια, να χρησιμοποεί κανείς ειδικά προϊόντα για μαλλιά στο κεφάλι του και ισχυρές κολλητικές ουσίες σαν το Gorilla για κανένα μερεμέτι…Τι, όχι;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου