AROUND THE WEB

Τρεις απίστευτες χρήσεις για τους συνδετήρες

τρεις-απίστευτες-χρήσεις-για-τους-συν-851001

Κάθε σπίτι διαθέτει σίγουρα και από κάποιους συνδετήρες. Μπορεί να παραμένουν στο συρτάρι του γραφείου σας αχρείαστοι, ωστόσο, υπάρχουν κάποια έξυπνα τρικ για να τους χρησιμοποιήσετε στην καθημερινότητά σας, δίνοντάς σας λύση σε διάφορα προβλήματα που προκύπτουν.

Αφαιρούν τις τρίχες από την βούρτσα

Πόσες φορές δεν προσπαθήσατε να απομακρύνετε τις συσσωρευμένες τρίχες από την βούρτσα των μαλλιών σας και δεν τα καταφέρατε; Με έναν απλό συνδετήρα, λοιπόν, αυτή η βαρετή διαδικασία μπορεί να γίνει, τουλάχιστον, πιο εύκολη. Ανοίξτε έναν συνδετήρα και με την μύτη του αρχίστε να ξύνετε την βούρτσα, απομακρύνοντας έτσι τις ανεπιθύμητες τρίχες.

Κρύβουν τις τιράντες από το σουτιέν

Θέλετε να βγείτε έξω και να φορέσετε ένα φόρεμα που αφήνει την πλάτη ανοιχτή ή έχει σχήμα χιαστί και δεν έχετε το κατάλληλο εσώρουχο; Δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούριο, καθώς ο συνδετήρας θα σας δώσει την λύση. Τραβήξτε τις δύο τιράντες του σουτιέν σας, λοιπόν, και σταθεροποιήστε τες με έναν συνδετήρα με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην είναι ορατές από το άνοιγμα του φορέματος.

Δημιουργούν αυτοσχέδια μπρελόκ

Έχετε ξεμείνει από μπρελόκ και θέλετε πάση θυσία να έχετε συγκεντρωμένα τα κλειδιά σας; Περάστε τα μέσα σε έναν συνδετήρα και το πρόβλημά σας έχει λυθεί. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε μόνο του ή να το κρεμάσετε σε ένα υπάρχον μπρελόκ.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου