Σάλος με οικοδεσπότες στο Airbnb: Απαγορεύεται να μείνεις αν ζυγίζεις πάνω από 100 κιλά

Τελευταία ενημέρωση: 2020-09-04, 20:49:31
Σάλος με οικοδεσπότες στο Airbnb: Απαγορεύεται να μείνεις αν ζυγίζεις πάνω από 100 κιλά

Ένα ζευγάρι Βρετανών που είναι οικοδεσπότες στην πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης Airbnb κατάφεραν να συγκεντρώσουν την παγκόσμια μήνη με την αγγελία τους.

Στους κανονισμούς για την εκμίσθωση του σπιτιού που έχουν στην πλατφόρμα δηλώνουν βλέπετε πως «ΌΧΙ άτομα με διατροφικές διαταραχές, έχουμε μέγιστο επιτρεπτό βάρος τα 100 κιλά ανά άτομο».

Αυτό απαιτούν οι Zsu και Marcus για να σου νοικιάσουν ένα αγροτόσπιτο του 15ου αιώνα στις επαρχίες του βρετανικού Κεντ έναντι 199 λιρών (222 ευρώ) το βράδυ.

Για ένα διάστημα δεν μπορούσαν βέβαια να το νοικιάσουν, καθώς μετά την κατακραυγή και τα παράπονα του κόσμου στην πλατφόρμα η αγγελία κατέβηκε για μερικές μέρες.

Θα ξανανέβει κάποια στιγμή, όταν θα έχει διατυπωθεί κάπως αλλιώς η ρήτρα για τα κιλά. Το ζευγάρι δικαιολογήθηκε για τον όρο λέγοντας πως το όριο των κιλών επέβαλαν «οι πολύ παλιές ξύλινες σανίδες».

«Πιο μεγαλόσωμοι από το κανονικό άνθρωποι», είπε το ζευγάρι, δεν μπορούν να μείνουν, γιατί ενδέχεται να προκαλέσουν στο παλιό σπίτι «σοβαρές φθορές»...

newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=