AROUND THE WEB

Η αναγγελία γάμου που πρόδωσε μια απιστία κι έγινε viral

η-αναγγελία-γάμου-που-πρόδωσε-μια-απισ-736894

Πότε χώρισαν, πότε ερωτεύτηκε και πότε πρόλαβε να ξαναπαντρευτεί;

Αυτά αναρωτήθηκε δικαιολογημένα μια γυναίκα όταν είδε την αναγγελία γάμου του πρώην άντρα της στους «New York Times». Στην οποία ισχυριζόταν μάλιστα πως δεν είναι παντρευτεί ποτέ στη ζωή του!

Αυτό ακριβώς έπαθε η Νεοϋορκέζα Nikyta Moreno, η οποία είχε γνωρίσει τον καλό της Robert Palmer το 2013 και δύο χρόνια αργότερα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι εκείνο τον Μάρτιο του 2017, όταν της ζήτησε ξαφνικά διαζύγιο. Γιατί αυτή η αναπάντεχη αλλαγή, αναρωτήθηκε εκείνη. Και τώρα ξέρει.

Γιατί όπως ακριβώς διάβασε στην αναγγελία γάμου του πρώην της στους «New York Times» στις 9 Αυγούστου, ο Robert γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, Lauren Maillian, τον Ιανουάριο του 2017.

Το ζευγάρι σπιτώθηκε γρήγορα γρήγορα και στις αρχές του Αυγούστου ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου.

Οι φίλοι της Moreno δεν θα το άφηναν όμως να περάσει έτσι αυτό: επικοινώνησαν με την εφημερίδα ώστε να διορθώσει το «λάθος» που τον ήθελε ανύμφευτο.

Η Moreno ανακάλυψε με τον δύσκολο τρόπο τους λόγους γι’ αυτή την ξαφνική στροφή του συζύγου της. Διατηρούσε σχέση με μια άλλη γυναίκα.

Η πρώην σύζυγος μίλησε στη «New York Post» και είπε πως από την αναγγελία του νέου γάμου του έμαθε γιατί της είχε ζητήσει να χωρίσουν τόσο απρόοπτα. Δήλωσε εντυπωσιασμένη επίσης από το ψέμα του πρώην, που ισχυρίζεται ότι δεν είχε παντρευτεί ποτέ του.

Από την εξόχως ρομαντική αναγγελία γάμου έμαθε επιπλέον ότι το νέο ζευγάρι γνωρίστηκε στο γυμναστήριο και άρχισαν να βγαίνουν. Τον Μάρτιο χώρισε από την πρώην του ο Palmer και τον Μάιο σπιτώθηκε με το νέο του αμόρε.

Το μόνο που ξέχασε να ανακοινώσει η τρυφερή αναγγελία ήταν το γεγονός ότι εκείνος ήταν παντρεμένος όταν γνώρισε τη νέα του σύντροφο…

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου