AROUND THE WEB

Υπουργός ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό & έβρισε πολιτικό από το ίδιο κόμμα σε τηλεδιάσκεψη

υπουργός-ξέχασε-το-μικρόφωνο-ανοιχτό-0-748733

Ο υπουργός υγείας της Ουαλίας, Βόγκαν Γκέδινγκ, φαίνεται πως πιάστηκε στην φάκα, καθως ένιωσε την ανάγκη να βρίσει την συνάδελφό του εν μέσω τηλεδιάσκεψης, αλλά το μικρόφωνό του είχε παραμείνει ανοιχτό. Το αποτέλεσμα ήταν να τον ακούσουν όλοι και το απόσπασμα να γίνει viral.

Συγκεκριμένα, ακούστηκε είτε να μιλάει σε κάποιον άλλον που ήταν μαζί του, είτε να μονολογεί: «What the f**k is the matter with her?» και να το επαναλαμβάνει εκνευρισμένος, για τη συνάδελφο του Τζένη Ραθμπόουν , η οποία συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη.

Προκαλώντας πανικό, ο υπουργός Υγείας με ένα μήνυμά του στο Twitter, εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη, γράφοντας:

«Προφανώς και νιώθω ντροπιασμένος για το σχόλιο που έκανα. Της έστειλα ένα μήνυμα που της ζητούσα συγγνώμη και προσφέρθηκα να της μιλήσω, αν το ήθελε. Είναι μία ανεπιθύμητη σύγχυση σε μία περίοδο πρωτοφανούς πρόκλησης».

Ένας συνάδελφος του στο κόμμα των Εργατικών δήλωσε ότι πολλοί εντός του κόμματος θα είναι «πολύ εκνευρισμένοι» και θα θεωρούν τη συμπεριφορά «μη αποδεκτή».

Από την πλευρά του ο Άνταμ Πράις, ηγέτης του αντιπολιτευόμενου σοσιαλδημοκρατικού κόμματος «Plaid Cymru», ζήτησε την παραίτηση του λέγοντας ότι «όχι μόνο έχει αποτύχει αρκετές φορές τον τελευταίο μήνα, αλλά έχει αποτύχει να αναγνωρίζει την αποτυχία του και επιτίθεται ακόμα και σε ερωτήσεις μελών του ίδιου κόμματους. Δεν έχει τη σωστή συμπεριφορά, τις ικανότητες ή την ιδιοσυγκρασία για να οδηγήσει την κυβέρνηση στη μάχη κατά του κορονοϊού». Την παραίτηση του Γκέδινγκ ζήτησε και ο ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος Πολ Ντέιβις

Πηγή: BBC ,huffingtonpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου