AROUND THE WEB

Σκύλος ανοίγει το συρτάρι, κλέβει τη μασέλα & τη φοράει… περήφανος

σκύλος-ανοίγει-το-συρτάρι-κλέβει-τη-μα-17983

Μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει το θέαμα ενός σκύλου που φορά μια μασέλα.

Ο Μίλο (αυτό είναι το όνομα του σκύλου) καταγράφηκε σε βίντεο με ένα ανόητο χαμόγελο, χάρη στην μασέλα της μητέρας του ιδιοκτήτη του, που έκλεψε αφότου κατάφερε να ανοίξει ένα συρτάρι στην κρεβατοκάμαρα. Ο μόλις 8 μηνών σκύλος έδειχνε πολύ χαρούμενος με το νέο του απόκτημα, ενώ η ιδιοκτήτριά του, Στέισι Όουεν, από το Λάντουντο της Ουαλίας, έκλαψε από τα γέλια βλέποντας το κατοικίδιό της.

Και φαίνεται πως ο Μίλο ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με τα νέα του δόντια που δεν ήθελε με τίποτα να του τα πάρει το αφεντικό του. Η Στέισι πάντως, δήλωσε πως ο σκύλος της πρόσφατα έμαθε να ανοίγει συρτάρια και προκαλεί ένα χάος τώρα που χρησιμοποιεί το νέο του ταλέντο για να κάνει αταξίες.
«Του αρέσει να έχει πράγματα στο στόμα του»
«Αναρωτήθηκα γιατί ήταν τόσο ήσυχος και τον βρήκα στην κρεβατοκάμαρα με την παλιά μασέλα της μαμάς μου» είπε η κοπέλα. «Του αρέσει να κρατά πράγματα στο στόμα του, νιώθει πολύ περήφανος όταν έχει κάτι. Κάθε φορά που βγαίνουμε βόλτα, πάντα φέρνει κάτι στο σπίτι».

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και πέρυσι, στην Βραζιλία, όταν η ιδιοκτήτρια ενός σκύλου, άφησε το ζώο της για λίγες ώρες στο σπίτι της γιαγιάς της, με τον χαριτωμένο σκύλο να κλέβει την μασέλα της ενώ όλοι την έψαχναν για ώρες.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου